Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ίσως τους δυσκολεύει η κριτική…

Ίσως τους δυσκολεύει η κριτική…
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 - 13:40

Ο Γιώργος Σαββίδης θαυμάζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Είναι γνωστό ότι το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ έχει αδυναμία στα ποσταρίσματα του πρώην (;…) ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και δεν χάνει ευκαιρία να τον αναδημοσιεύσει.

Όπως κάνει και σήμερα, λέγοντας ότι η αφοσίωση δεν έχει… γκρίζες γραμμές και είτε είναι κανείς απολύτως, είτε δεν είναι. Μέσα στην ασάφειά του, το ποστάρισμα δείχνει να στρέφεται κατά των φίλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι εσχάτως ασκούν δριμεία κριτική στη διοίκηση του «δικεφάλου» του βορρά, για τις αλλεπάλληλες αποτυχίες, σε επίπεδο σχεδιασμού, μεταγραφών και όχι μόνο.

Επιμένουμε να τονίζουμε την… ασάφεια του ποσταρίσματος του Γιώργου Σαββίδη. Αλλά η κατεύθυνσή του μοιάζει… εύκολο να ερμηνευτεί, αφού η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει δεχθεί, ειδικά τις τελευταίες ημέρες, μεγάλη κριτική, για τον τρόπο με τον οποίο διοικεί την ομάδα. Φαίνεται πως αυτή η κριτική δεν αρέσει και ίσως τα στελέχη του ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Σαββίδης θεωρούν ότι η κριτική είναι… έλλειψη πίστης και αφοσίωσης…

Μία άλλη ερμηνεία είναι ότι το ποστάρισμα απευθύνεται σε Βιεϊρίνια, σε Μαουρίτσιο κλπ. Λέτε; Θα δώσουν… τροφή τα όσα θα πει αύριο Τετάρτη, ο Ρέμπε… Θα βγει… ζουμί.

Διαβάστε επίσης

Τα πράγματα στη θέση τους

Τα πράγματα στη θέση τους

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού κατέθεσε στο Τριμελές Εφετείο, για την υπόθεση των «28», δίνοντας απαντήσεις, για όλα.