Ντουντούκα
Ευχαριστούμε, πελάτες...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Άστους να εκτίθενται…

Άστους να εκτίθενται…
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 - 09:55

Κακό πράγμα το να το παίζεις σπουδαίος και να σε εκθέτει η ίδια η ζωή. Δεν είναι προτιμότερο να είσαι ταπεινός και να λάμπεις όταν πρέπει, όπως πρέπει; Ο Φαν’τ Σιπ έκανε… υποδείξεις στον Πέδρο Μαρτίνς, για το πως θα κάνει τη δουλειά του. Για το πόσο και πότε θα βάζει τους παίκτες του και δη τον Φορτούνη, να παίζουν. Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο, ο οποίος χθες εμφάνισε αυτή την εικόνα ομάδας, μέσα στο γήπεδο. Και μετά μας έλεγε ότι δεν είδαμε τον ίδιο αγώνα.

Κακό πράγμα η αλαζονεία και η έπαρση, ειδικά όταν γύρω σου άπαντες βλέπουν την εικόνα όπως είναι και όχι όπως θέλεις να τους την παρουσιάζεις. Αλλά δυστυχώς αυτό έχει καταφέρει η «εξυγίανση» στα χρόνια της. Να έρχονται εδώ άνθρωποι από το εξωτερικό, σε διάφορα πόστα, τα οποία τους αναθέτει και να… μας περνούν για ιθαγενείς. Και να μας δίνουν… καθρεφτάκια.

Δεν πειράζει, κόουτς. Εμείς τη δουλειά μας. Άστους να εκτίθενται. Με τα ανύπαρκτα οφσάιντ, που σου σφυράνε. Με τα πέναλτι που δεν σου δίνουν και με το… εργοστάσιο προπαγάνδας που δουλεύει για αυτούς, νυχθημερόν, για να μας πείσουν ότι η πραγματικότητα είναι… αλλιώς. Άστους να προσπαθούν να διαστρεβλώσουν το ποδόσφαιρο. Το ίδιο το άθλημα θα τους τιμωρήσει. Όπως και τους τιμωρεί. Δεν ανέχεται, το ποδόσφαιρο, διαστρέβλωση. Δεν ανέχεται παραποίηση. Δεν ανέχεται «εξυγίανση». Αντιδρά. Είναι ο νόμος της ζωής, τέτοιος.

Άστους να εκτίθενται, κόουτς. Έχουμε το ίδιο το άθλημα με το μέρος μας. Και πολλά εκατομμύρια υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων, Ολυμπιακών και μη, οι οποίοι ξέρουν καλά τι γίνεται. Εμείς τη δουλειά μας και οι άλλοι στην… «εξυγίανση». Και άστους να εκτίθενται, κόουτς. Εσύ κούπες και προκρίσεις…

Διαβάστε επίσης