Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ρέις δεν το παρατάει!

Ο Ρέις δεν το παρατάει!
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 - 10:42

Με στόχο το να μείνει ελεύθερος και να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, στον Ολυμπιακό, για το προσεχές καλοκαίρι, ο Ματέους Ρέις συνεχίζει να κρατά την υπόθεση ενεργή. Ο Βραζιλιάνος μπακ ήθελε δεδομένα να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και προσπάθησε, με όλες τους τις δυνάμεις, να προχωρήσει η μεταγραφή του, από τη Ρίο Άβε. Η ομάδα του έκανε τα… δικά της, δημιουργώντας μία κατάσταση, η οποία τελικά έφερε την στροφή του Ολυμπιακού στην υπόθεση Βινάγκρε. Και η ομάδα του Μαρτίνς απέκτησε τον παικταρά της Γουλβς, δανεικό για ένα χρόνο.

Ωστόσο, ο Ρέις μένει τον Γενάρη ελεύθερος. Και βρίσκεται σε θέση να διαπραγματευτεί, με άλλους όρους, τη μεταγραφή του, στον Ολυμπιακό. Αυτό φέρεται να θέλει και ο ίδιος, ο οποίος εξ αρχής ήταν πολύ ζεστός, στο να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Η υπόθεση δεν έχει κλείσει και δεν αποκλείεται ο Θρύλος να προχωρήσει το θέμα, αφού έτσι κι αλλιώς ο Βινάγκρε είναι δανεικός και πολύ δύσκολο να αποκτηθεί με άλλο τρόπο, αφού κοστίζει… 25 εκ. ευρώ!

Ο Βραζιλάνος αριστερός αμυντικός της Ρίο Άβε θα μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον. Το όνομά του αναμένεται να έρθει ξανά στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ και η υπόθεσή του, να ανακινηθεί.

Διαβάστε επίσης