Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αυτό προβληματίζει τον Μαρτίνς…

Αυτό προβληματίζει τον Μαρτίνς…
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 - 09:48

Δύσκολη συγκυρία για τον Ολυμπιακό, αυτή που βιώνει, τούτη στιγμή. Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται, χωρίς καλά-καλά να έχει προλάβει να δουλέψει, με το ρόστερ του ολοκληρωμένο, να πάει σε ένα παιχνίδι-φωτιά, όπως αυτό με τον Ατρόμητο.

Και στη συνέχεια σε ένα άλλο παιχνίδι, εξίσου… καυτό και ακόμη πιο δύσκολο, όπως αυτό με τη Μαρσέιγ. Δύσκολη και… περίεργη κατάσταση, έχει μπροστά του να διαχειριστεί, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για 11άδα, για rotation και για μοίρασμα του χρόνου, ανάμεσα στους παίκτες του. Παλαιούς και νεότερους.

Με την 11άδα να αποτελεί… γρίφο, για τον Μαρτίνς, είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς το τι θα κάνει, αύριο το βράδυ, στο γήπεδο. Οι διεθνείς επιστρέφουν σήμερα και… με τα χίλια ζόρια θα καταφέρουν να κάνουν μία προπόνηση, πριν από το σημαντικό παιχνίδι, με τους Περιστεριώτες. Ματς στο οποίο στρέφεται αποκλειστικά η προσοχή, τούτη την ώρα. Όσο και αν το μυαλό Μαρτίνς και παικτών, ταξιδεύει και στο… σεντόνι.

Ο Ολυμπιακός μετράει δυνάμεις, αυτή την ώρα. Μετράει ικανότητα, δυνατότητες και πρωταθληματική παρουσία. Απέναντι σε μία ομάδα… φτιαγμένη για να τα χαλάει στους «μεγάλους», ο Ατρόμητος είναι ο αντίπαλος που ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε να έχει, πριν από ευρωπαϊκό ματς.

Έτσι είναι, όμως. Ο Θρύλος έχει μάθει, ως Θρύλος, να μη… διαλέγει αντιπάλους. Και να μη… διαλέγει ματς! Τα θέλει όλα. Και ο προβληματισμένος Μαρτίνς καλείται να βρει τη λύση, για το 2Χ2. Σάββατο και Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης