Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξάνθη, όπως ΠΑΟΚ!

Ξάνθη, όπως ΠΑΟΚ!
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 - 13:16

Τα τελευταία δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι τρομερά ενεργός, στο να δίνει δανεικούς παίκτες. Μόνο στον Βόλο, μάλιστα, την τελευταία διετία, πρέπει να έχουν πάει… 100. Εντάξει, γλαφυρά το λέμε. Αλλά το… βαθύ ρόστερ της ομάδας του Σαββίδη, επέτρεπε παίκτες όπως ο Φασίδης και διάφοροι άλλοι, να φεύγουν δανεικοί, σε διάφορες ομάδες. Σε μία κίνηση, λοιπόν, με την οποία θύμισε έντονα, αυτή τη δραστηριότητα του ΠΑΟΚ, στους δανεισμούς, η Ξάνθη ανακοίνωσε σήμερα, μεμιάς, τον δανεισμό… επτά παικτών, σε διάφορες ομάδες!

Τα διάφορα μεταγραφικά πάρε-δώσε, που έχουν οι ομάδες, με άλλες ομάδες, διαμορφώνουν και τον τρόπο με τον οποίο οι ίδιες κινούνται. Ο Ολυμπιακός, ας πούμε, έχει πάρε-δώσε με τεράστια ευρωπαϊκά κλαμπ. Και στο μοτίβο εκείνων κινείται, πλέον. Αντιστοίχως η Ξάνθη, κινείται σε μοτίβο… ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ενημερώνει πως οι παρακάτω ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του, θα αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν 2020-21 στις ομάδες:

Σταθάκης Παναγιώτης – ΑΟ Καβάλα
Τενεκές Δημοσθένης – ΑΟ Καβάλα
Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος – ΑΟ Καβάλα
Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού – Ορφέας Ξάνθης
Πίσπας Σωτήρης – Πανιώνιος

Σεμερτζάκης Αντώνιος – Πανελευσινιακός
Κωνσταντίνου Στυλιανός – Ένωση Αλεξανδρούπολης

Ευχόμαστε σε όλους τους παίκτες αλλά και στις ομάδες στις οποίες θα αγωνιστούν, καλή αγωνιστική σεζόν με επιτυχίες σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο».

Διαβάστε επίσης