Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ματσάρες, σήμερα για τους αντιπάλους μας!

Ματσάρες, σήμερα για  τους αντιπάλους μας!
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 - 14:59

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος, ο οποίος δίνει σήμερα αγώνα. Αντιθέτως, οι Πειραιώτες, αλλά και όλοι οι αντίπαλοί τους, στον όμιλο του Champions League, παίζουν σήμερα στα εθνικά τους πρωταθλήματα, ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων και των τεσσάρων ομάδων, στην κορυφαία διασσυλογική διοργάνωση, στα μέσα της εβδομάδας που έρχεται.

Αναλυτικά, η Μάντσεστερ Σίτι ανοίγει στις 19:30 τον… χορό των αντιπάλων που έχουν ματς, αφού παίζει έναν σημαντικό αγώνα, απέναντι στην Άρσεναλ, εντός έδρας. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις στις δύο αντιπάλους. Και τη Σίτι, αλλά… και την Άρσεναλ, φυσικά, τις ξέρουμε καλά.

Η Μαρσέιγ παίρνει τη σκυτάλη, στις 22:00, έχοντας ένα επίσης δυνατό ματς, απέναντι στην Μπορντό. Η προσεχής αντίπαλος του Θρύλου δεν τα έχει.. εύκολα, στη Ligue 1, όπως επίσης δεν τα έχει εύκολα και ο ίδιος ο Ολυμπιακός, απέναντι στον Ατρόμητο… Το ματς θα έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Μαρτίνς, αφού ο Θρύλος παίζει τη Μαρσέιγ την Τετάρτη.

Τέλος, στις 22:30, η Πόρτο παίζει με την Σπόρτινγκ, εκτός έδρας! Ένα, επίσης, τρομερό ματς και δύσκολο, για τους «δράκους», πριν την πρεμιέρα τους, επίσης, στη φάση των ομίλων του Champions League. Και τις δύο αντιπάλους (και εδώ) τις… ξέρει καλά ο Θρύλος.

Σήμερα, λοιπόν, έχει… εκτενές σκάουτινγκ, για τους αντιπάλους του Θρύλου, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης