Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακος - Ατρομητος Live Streaming

Ολυμπιακος - Ατρομητος Live Streaming
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 - 17:30

Ολυμπιακος - Ατρομητος Live Streaming: Μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο Θρύλος επιστρέφει στο πρωτάθλημα και αναζητά τη νίκη επί των Περιστεριωτών λίγο πριν την Μαρσέιγ.

Ολυμπιακος - Ατρομητος Live Streaming: Όπως και να έχει από μόνο του το παιχνίδι είναι σημαντικό. Με ουσιαστικά… καμία προπόνηση για τέσσερις από τους βασικούς του παίκτες, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έναν τεράστιο Γολγοθά μπροστά του. Γιατί μπορεί ο Θρύλος να έχει στο μυαλό του την πρεμιέρα του Champions League, όμως ΠΑΝΤΑ πρώτος στόχος είναι η διατήρηση των κεκτημένων.

Με την 11άδα να αποτελεί… γρίφο, για τον Μαρτίνς, είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς το τι θα κάνει στο γήπεδο ο Ολυμπιακός. Ματς στο οποίο στρέφεται αποκλειστικά η προσοχή, τούτη την ώρα. Όσο και αν το μυαλό Μαρτίνς και παικτών, ταξιδεύει και στο… σεντόνι.

Ολυμπιακος - Ατρομητος Live Streaming | Με νέα αλλά και παλιά πρόσωπα στην αποστολή

Το παιχνίδι λοιπόν δεδομένα είναι δύσκολο για τους Ερυθρόλευκους. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους Σισέ, Μπα, Ελ Αραμπί, Σεμέδο και Κρίστινσον να επιστρέφουν αργοπορημένα στην Ελλάδα από τις εθνικές τους ομάδες. Δύσκολα λοιπόν να τους δούμε με τη φανέλα βασικού στο ματς με τον Ατρόμητο.

Τι αποφάσισε ο Πορτογάλος τεχνικός αναφορικά με την αποστολή της ομάδας και τους παίκτες που θα την απαρτίζουν στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο Μαρτίνς αποφάσισε να βάλει στην αποστολή τους Μπρούμα, Ντρέγκερ και τον Πέπε και άφησε προληπτικά τον Ρούμπεν Βινάγκρε, μιας και αντιμετωπίζει στον αστράγαλο από το παιχνίδι της εθνικής Ελπίδων της Πορτογαλίας με το Γιβραλτάρ.

Αναλυτικά η αποστολή, που αποτελείται από 24 παίκτες: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακος - Ατρομητος Live Streaming | Πρώτα ο Ατρόμητος και μετά η Μαρσέιγ

Το γράφουμε συνέχεια και το εννοούμε. Απέναντι στην ομάδα του Κάναντι, οι Πειραιώτες θέλουν να αποβάλουν το άγχος και να δουν το πώς θα μπορέσουν να προετοιμάσουν το έδαφος για την πρεμιέρα τους στο Champions League.

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε καλή εικόνα για εκείνους, μια οργανωμένη ομάδα με καλό προσανατολισμό. Σίγουρα θα μας δυσκολέψει, Μην ξεχνάτε ότι πήρε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και με ωραίο τρόπο, ενώ νίκησε την ΑΕΚ. Όποιος σκέφτεται το ματς με τη Μαρσέιγ και όχι αυτό με τον Ατρόμητο τότε δε θα παίξει με την Μαρσέιγ. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ματς. Πάντα το κριτήριο είναι το προηγούμενο παιχνίδι. Όποιος δεν έχει άριστη συμπεριφορά στο ματς με τον Ατρόμητο δε θα παίξει με την Μαρσέιγ» δήλωσε ο Μαρτίνς για τον Ατρόμητο και σχολίασε για το αν έχει κατά νου τη Μαρσέιγ υποστήριξε: «Όχι δεν σκέφτομαι ούτε εγώ τη Μαρσέιγ, και κανείς από τους παίκτες δε μπορεί καν να συζητά για τη Μαρσέιγ εκτός από το τμήμα ανάλυσης που δουλέυει για τους επόμενους αντιπάλους. Κανείς από μας δε σκέφτεται τίποτε άλλο πέρα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Ολυμπιακος - Ατρόμητος Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης