Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φωνάζει και η Λίβερπουλ για αντίστοιχη φάση με του Ολυμπιακού!

Φωνάζει και η Λίβερπουλ για αντίστοιχη φάση με του Ολυμπιακού!
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 - 01:26

Πριν μερικές μέρες, προ διακοπής, ο Ολυμπιακός φώναζε για αλλοίωση αποτελέσματος στα Γιάννενα, στο γκολ του Χασάν στις καθυστερήσεις. Το τέρμα του Θρύλου ακυρώθηκε εν τέλει και όσο και να προσπαθήσουν να μας πείσουν, οφσάιντ δεν υπήρχε.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, πάντως, παρόμοια φάση έγινε στο ντέρμπι του Λίβερπουλ, ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» έκαναν το 3-2 στις καθυστερήσεις με τον Χέντερσον αλλά με τη χρήση του VAR ακυρώθηκε γιατί ανακαλύφθηκε οφσάιντ στον Μανέ όταν πήρε τη μπάλα.

Να δούμε τι έχουν να πουν όλοι οι «αντικειμενικοί» που σχολίαζαν το γεγονός πως φώναζε ο Ολυμπιακός, ειδικά τώρα που φωνάζει και η Λίβερπουλ για τη δική της φάση.

Όπως αναφέρει το «Skysports», η Λίβερπουλ κατέθεσε ερώτηση στη διοργανώτρια αρχή, ζητώντας εξηγήσεις και για το ακυρωθέν γκολ. Συγκεκριμένα, ζήτησε να μάθει ποιο μέρος του σώματος του Μανέ ήταν εκτεθειμένο με αποτέλεσμα να υποδειχθεί οφσάιντ και, επιπλέον, σε ποια στιγμή της φάσης ο VAR αποφάσισε να «παγώσει» το πλάνο για να την εξετάσει.

Επίσης, η Λίβερπουλ, διαμαρτύρεται και για τη φάση με τον Πίκφορντ και τον Φαν Ντάικ, μία φάση που ο διαιτητής δεν εξέτασε καν. Για την ιστορία, εκεί τραυματίστηκε ο Ολλανδός αμυντικός και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστών. Στην Αγγλία γράφουν ότι θα μείνει 7-8 μήνες εκτός δράσης!

Η Λίβερπουλ, λοιπόν, φωνάζει για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Έβερτον για παρόμοια φάση με αυτήν που φώναζε ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα!

Διαβάστε επίσης