Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το… δικαιολόγησε κιόλας, το -παρ’ ολίγον- «έγκλημα»! (video)

Το… δικαιολόγησε κιόλας, το -παρ’ ολίγον- «έγκλημα»! (video)
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 - 14:21

Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι είναι πιο κωμικό, από αυτά που συνέβησαν, στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. Εκείνο, το οποίο παραλίγο να… ακυρωθεί, ως οφσάιντ, ενώ ήταν -και αυτό- καθαρό. Και λέμε… παραλίγο, γιατί με την «εξυγίανση» δεν ξέρεις από που θα σου ‘ρθει. Και το γκολ στα Γιάννενα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ήταν και ήρθε ξαφνικά το… 3D παραλληλόγραμμο και οι γραμμές από το… υπερπέραν, να μας πουν ότι είμαστε… τυφλοί.

Τι είναι, λοιπόν, πιο κωμικό, άραγε; Το ότι ο Μαυρουδής σήκωσε τη σημαία; Ή το ότι το… δικαιολόγησε κιόλας; Ναι! Δεν σηκώνει απλώς τη σημαία, ο Μαυρουδής, αλλά… επιμένει και στο λάθος του, καθώς στο βίντεο φαίνεται να λέει πως ο Ελ Αραμπί είναι πιο μπροστά. Το… είδε, δηλαδή κιόλας!

Μόνο που ο Ελ Αραμπί έρχεται από πίσω. Και το γκολ είναι κανονικό. Και ευτυχώς δεν είχαμε… νέα Γιάννενα και νέο… Βόλο. Ευτυχώς αυτή τη φορά το VAR ήταν… κανονικό VAR και όχι… «εξυγιαντικό».

Δείτε το βίντεο, στο 15ο δευτερόλεπτο. Ο Μαυρουδής φαίνεται, μέσω της ενδοσυνεννόησης των διαιτητών, να… δικαιολογεί, γιατί σήκωσε τη σημαία… Το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας, στον καιρό της «εξυγίανσης», είναι, δυστυχώς, στα χειρότερά του…

Διαβάστε επίσης