Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελπίζουμε για κόσμο και… περιμένουμε!

Ελπίζουμε για κόσμο και… περιμένουμε!
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 - 14:38

Δεν είναι… απλό θέμα. Είναι τρομερά σημαντικό και μπορεί να δώσει… άλλη εικόνα, στο ματς της Τετάρτης, με τη Μαρσέιγ! Ο Ολυμπιακός περιμένει, ακόμη και σήμερα, να μάθει εάν θα μπορέσει να έχει στο πλευρό του, στις εξέδρες του Καραϊσκάκη, ένα μικρό ποσοστό φιλάθλων! Τα πράγματα μοιάζουν… θετικά και η αναμονή μπορεί να φέρει καλά νέα. Μιλάμε για ένα μικρό ποσοστό, της τάξεως του 5%, ενδεχομένως με τον κόσμο διεσπαρμένο σε διάφορες θύρες. Όχι σε μία, προφανώς.

Μιλάμε, δηλαδή, για περίπου 1.600 άτομα, τα οποία σίγουρα δεν είναι πολλά, αλλά, από την άλλη, είναι… κάτι περισσότερο, από το… 0 που είναι σε ισχύ αυτή τη στιγμή. Η εβδομάδα μπορεί να αρχίσει με… εξαιρετικό τρόπο, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό, εάν ο Θρύλος καταφέρει να βάλει, έστω ελάχιστο κόσμο στο γήπεδο και να ακουστούν ξανά… ζωντανές φωνές και όχι ηχογραφημένες, από τα μεγάφωνα…

Για τον Ολυμπιακό είναι ένα βασικό θέμα, αφού την άλλη εβδομάδα, στο ματς του Ολυμπιακού με την Πόρτο, οι «δράκοι» θα έχουν το 15% του Ντραγκάο, γεμάτο. Μιλάμε δηλαδή για 8-10 χιλιάδες κόσμο, στο πλευρό τους. Σίγουρα το 5%, μπροστά σε αυτό, μοιάζει μικρό. Υπάρχουν πληροφορίες για σκέψεις το 5% να ανέβει στο 10% ή στο 15%, οπότε εκεί το πράγμα… αλλάζει. Είναι άλλο το να μιλάμε για 1500 άτομα και άλλο να μιλάμε για 3.200 ή για 4.800 φιλάθλους, δηλαδή σχεδόν 5.000.

Όπως και να ‘χει, ο κόσμος έχει λείψει πολύ από το Καραϊσκάκη και από τις εξέδρες, εν γένει και μία κίνηση προς την κατεύθυνση της επιστροφής του, θα είναι σίγουρα σημαντική και θα φέρει μεγάλη ελπίδα, για το άμεσο μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Εντάξει. Αν γίνει κι αυτό…

Εντάξει. Αν γίνει κι αυτό…

Θα αποτελέσει την… ξεφτίλα του αιώνα για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη και τον μεταγραφικό σχεδιασμό… κωμωδία των Θεσσαλονικέων!