Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μία θέση στα εξτρέμ που… εκκρεμεί

Η μία θέση στα εξτρέμ που… εκκρεμεί
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 - 12:58

Ετοιμάζεται για το «μπάσιμο» στους ομίλους του Τσου Λου, ο Θρύλος. Με ένα δύσκολο παιχνίδι, με ένα παιχνίδι κρίσιμο και πολύ σοβαρό, για την αρχή, τη συνέχεια και την εξέλιξη του ομίλου, στον οποίο συμμετέχει. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στρέψει, εδώ και μέρες, το ενδιαφέρον του στον εν λόγω αγώνα και αμέσως μετά το τέλος του ματς με τον Ατρόμητο, άρχισε να δουλεύει εντατικά, για αυτόν.

Φτάνοντας στην τελευταία ημέρα, πριν τη σέντρα του μεγάλου ματς, για τα αστέρια του Champions League, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δουλεύει, μέσω των προπονήσεων, το πως θα αντιμετωπίσει τους Γάλλους. Και σε αυτή τη διαδικασία, ο Μαρτίνς «διαπραγματεύεται» στο μυαλό του, μία θέση. Αυτή αφορά στα εξτρέμ και στην επιλογή Μασούρα ή Ραντζέλοβιτς.

Τα χαρακτηριστικά του καθενός είναι γνωστά και σαφή. Ο Μαρτίνς εμπιστεύεται την τακτική προσήλωση του Μασούρα, αλλά και την ικανότητά του, να κάνει τη διαφορά, σημειώνοντας σημαντικά και κρίσιμα γκολ. Από την άλλη, το… απρόβλεπτο του Ραντζέλοβιτς, η δυνατότητα στο «ένας με έναν» και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να κρατήσει απασχολημένη την αντίπαλη άμυνα, από την πλευρά του, ίσως καθιστούν τη δική του επιλογή συνετή.

Ο Μαρτίνς το δουλεύει και δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Αναμένεται να το πράξει σήμερα.

Διαβάστε επίσης