Ντουντούκα
Μέχρι το τέλος στην κορυφή!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Κλάτενμπεργκ παραδέχεται την πιθανή ύπαρξη δόλου!

Ο Κλάτενμπεργκ παραδέχεται την πιθανή ύπαρξη δόλου!
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 - 15:34

Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ μέρα με τη μέρα, ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! Σήμερα η δικαίωση του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου έρχεται από τον ΙΔΙΟ τον αρχιδιαιτητή! Από τον ίδιο τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τον «κουμανταδόρο» της ΚΕΔ. Της ΚΕΔ της… «εξυγίανσης»! Αυτής της «εξυγίανσης», η οποία, ούτε λίγο, ούτε πολύ, θέλει ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, να μας πείσει ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Στη διαιτησία… Παντού! Αφού ο Ολυμπιακός «δεν κάνει κουμάντο», όπως μας λέει η προπαγάνδα και οι «εξυγιαντές», προσπαθούν εδώ και χρόνια να μας σερβίρουν ότι το ποδόσφαιρό μας είναι, πλέον, άμεμπτο!

Και έρχεται σήμερα ο αρχιδιαιτητής και λέει το ΕΞΗΣ:

Πρέπει να δεχθούμε εδώ στην Ελλάδα ότι οι παίκτες κάνουν λάθη, οι προπονητές κάνουν λάθη και οι διαιτητές κάνουν λάθη. Εφόσον είναι λάθη που δεν γίνονται με πρόθεση, θα κοιτάξουμε να τα βελτιώσουμε. Εάν γίνονται με πρόθεση θα απομακρύνονται. Θα τίθεται εκτός διαιτησίας. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο προς όλους τους διαιτητές.

Τι λέει, λοιπόν, ο Κλάτενμπεργκ; Παραδέχεται την πιθανή ύπαρξη ΔΟΛΟΥ, πίσω από αποφάσεις διαιτητών, στο ελληνικό πρωτάθλημα! «Λάθη… με πρόθεση» τι σημαίνει; ΔΟΛΟΣ! Αλλά, βέβαια, όταν τα λέει ο Ολυμπιακός, είναι ο… κακός. Γνωστό το παραμύθι τους. Η ατάκα του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, κατά τη διαδικτυακή του συνέντευξη Τύπου, όμως, έγραψε… Και δεν ξεγράφει. Ο ίδιος ο αρχιδιαιτητής ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ, ξανά, τον Ολυμπιακό, ο οποίος βάζει απέναντί του, εδώ και χρόνια, την «εξυγίανση» και τις πρακτικές της. Και παράλληλα έχει υποστεί… στυγνές σφαγές… στο γόνατο!

Διαβάστε επίσης