Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνωστισμός στη Ρεν, αλλά εδώ χωρίς κόσμο! (photo)

Συνωστισμός στη Ρεν, αλλά εδώ χωρίς κόσμο! (photo)
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 - 22:40

Η αλλαγή στην απόφαση της Κυβέρνησης για τη μη παρουσία κόσμου στα γήπεδα, κάτι που επηρεάζει άμεσα τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, είναι λογικό να έφερε προβληματισμό και να δημιούργησε απορίες.

Στον Ολυμπιακό είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το πώς θα μοιράζονταν οι περίπου 3.500 φίλαθλοι στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ μετά την πρώτη απόφαση για παρουσία κόσμου. Ωστόσο, η δεύτερη και οριστική απόφαση, αναγκάζει τους «ερυθρόλευκους» να παίξουν πάλι σε άδειο γήπεδο.

Την ίδια ώρα, βέβαια, στην Ευρώπη οι περισσότερες ομάδες παίζουν με κόσμο, έστω και με μικρή παρουσία. Καλή ώρα όπως συμβαίνει στη Γαλλία και το παιχνίδι Ρεν-Κράσνονταρ.

Μάλιστα, υπάρχει και συνωστισμός στο πέταλο από τους Γάλλους φιλάθλους, γεγονός που βλέπει πολύς κόσμος και σχολιάζεται σχετικά.

Σου λένε, δεν γίνεται εκεί να μην υπάρχει πρόβλημα και εδώ να μη δοκιμάζουν καν να ανοίξουν τις θύρες έστω και με λιγοστό κόσμο.

Κάτι τέτοια (ΚΑΙ κάτι τέτοια, για την ακρίβεια) βλέπει ο κόσμος εδώ στην Ελλάδα και απορεί...

Διαβάστε επίσης

Εκεί για 20ή φορά…

Εκεί για 20ή φορά…

Η ιδέα και μόνο ζαλίζει… Στις 22:00, απέναντι στη Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός ανεβαίνει ξανά επίπεδο. Έτοιμοι για μεγάλο ματς οι Πειραιώτες.