Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανεβασμένος και έτοιμος

Ανεβασμένος και έτοιμος
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 - 10:28

Η εμφάνισή του κόντρα στον Ατρόμητο άφησε ένα κομμάτι μόνο, των όσων μπορεί να προσφέρει μέσα στο γήπεδο, να φανεί στα μάτια μας. Ο Γιαν Εμβιλά ήταν καταλυτικός, στον χώρο του κέντρου και έδειξε ότι βρίσκει τα πατήματά του, πλησιάζοντας τα στάνταρ, τα οποία γνωρίζουμε άπαντες, ότι μπορεί να πιάσει. Ο Γάλλος παικταράς αναμένεται και σήμερα να είναι καταλυτικός, στον ρόλο που θα παίξει στην ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος προπονητής καταλήγει στο 4-3-3, με αποτέλεσμα ο Γιαν Εμβιλά να παίρνει ξανά ρόλο αμυντικού μέσου, στην τριάδα του κέντρου. Μένει να φανεί ποιοι θα τον πλαισιώσουν, ωστόσο ο ίδιος θα έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο, απόψε. Έχοντας σηκώσει το βάρος αγώνων με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, ο Εμβιλά διαθέτει την εμπειρία να καταφέρει να σταθεί επάξια, σε επίπεδο Champions League.

Η γνώση του, γύρω από τη Μαρσέιγ, τον καθιστά ιδανικό, μαζί φυσικά με τον Ματιέ Βαλμπουενά, να «διαβάσουν» τις κινήσεις της Ολιμπίκ και να κατευθύνουν, όπως πρέπει, την ομάδα του Ολυμπιακού, μέσα στο γήπεδο. Ο Εμβιλά απόψε ζει το δικό του όνειρο. Ήθελε πάντα να παίξει στο Champions League και απόψε έχει την ευκαιρία να δείξει ότι είναι… φτιαγμένος -και εκείνος- από… αστερόσκονη!

Διαβάστε επίσης

Εκεί για 20ή φορά…

Εκεί για 20ή φορά…

Η ιδέα και μόνο ζαλίζει… Στις 22:00, απέναντι στη Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός ανεβαίνει ξανά επίπεδο. Έτοιμοι για μεγάλο ματς οι Πειραιώτες.