Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σύμμαχοι, έχετε την τεχνογνωσία!

Σύμμαχοι, έχετε την τεχνογνωσία!
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 - 11:10

Οργανωθείτε! Μην πιάνεστε κορόιδα. Τρέξτε να προλάβετε τις καλύτερες θέσεις στις καφετέριες, οργανώστε βραδιές «πίτσα-μπάλα-Τσου Λου», φωνάξτε τα «συμμαχικά» φιλαράκια σας, παραγγείλτε, αράχτε… Βάλτε τα πόδια στο τραπεζάκι, ανοίξτε το κουτάκι με την μπύρα και απολαύστε Θρύλο.

Ξέρετε εσείς. Δεν κάνετε και τίποτε άλλο, τόσα χρόνια τώρα, όταν ο Ολυμπιακός παίζει Champions League. Μαζεύεστε ο ένας στο σπίτι του αλλουνού, συμμαχικά και οργανώνεστε, για το ποιος θα κάτσει καναπέ και ποιος θα κάτσει πολυθρόνα.

Έτσι και φέτος. Μην ξεχαστείτε, επειδή δεν έχετε ιδέα τι παίζει με το Champions League… Απόψε παίζει ο Θρύλος και δεν χάνεται… Πάρτε τηλεφωνάκι τους φίλους σας «συμμάχους», οργανώστε ποιος κερνάει και κλείστε ραντεβού. Εκεί που κατάντησαν τις ομάδες σας οι… επενδυτές, να θεωρείτε μέγιστη επιτυχία το ότι είστε στο Europa League και να έχετε ήδη… ξεπεράσει το ταβάνι σας, είναι και το μόνο που μπορείτε να κάνετε.

Έχετε, λοιπόν, την… τεχνογνωσία. Έχετε δοκιμάσει τόσους καναπέδες, εδώ και τόσα χρόνια, που έχετε γίνει… εξπέρ. Μην αφήνετε το ταλέντο να πηγαίνει χαμένο. Διαλέξτε τον καλύτερο, καθίστε, απολαύστε Θρύλο και Τσου Λου! Εμείς λόγω… κορονοϊού, δεν είμαστε εκεί. Εσείς… λόγω ανυπαρξίας ποδοσφαιρικής. Τα λέμε…

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ηγέτης!

Αυτός είναι ηγέτης!

Ζαλίζουν τα πριμ που ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες, για νίκες και προκρίσεις, στους «16» ή στο Europa League! Δείτε τα ποσά…