Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακος - Μαρσειγ Live Streaming

Ολυμπιακος - Μαρσειγ Live Streaming
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 - 18:30

Ολυμπιακος – Μαρσειγ Live Streaming: Το σεντόνι να τεντώνει και ο Θρύλος να μπει με το… δεξί στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση απέναντι στους Μασσαλούς.

Ολυμπιακος – Μαρσειγ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 4-0 του Ατρομήτου στο Ναό το Σάββατο. Ένα ματς που έλαμψε το άστρο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν, μετά από αυτήν την μεγάλη στιγμή, ρίχνονται στη μάχη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Του Champions League. Εκεί που την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου κάνουν… πρεμιέρα απέναντι στην Μαρσέιγ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το σεντόνι να… τεντώνει λοιπόν στο Ναό, ο οποίος όμως θα είναι άδειος καθότι η κυβέρνηση της χώρας, με πρωτοβουλία του ίδιου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τα γήπεδα θα παραμείνουν κλειστά για τον κόσμο. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως ο Θρύλος χάνει τον 12ο του παίκτη, σε μία ατμόσφαιρα κρύα όπως και στον ισόπαλο αγώνα με την Γουλβς πριν μερικούς μήνες. Δύσκολη η αποστολή της πρεμιέρας για τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναζητά ακόμα το πλάνο του ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Μαρσέιγ.

Ολυμπιακος – Μαρσειγ Live Streaming | Μάρτινς: «Διαφορά στην προετοιμασία»

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε το πρώτο ματς του… φετινού του ευρωπαϊκού ταξιδιού στους ομίλους του Champions League. Αντίπαλός του μία ομάδα όπως η Μαρσέιγ, που ήταν η χειρότερη δυνατή από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ερωτώμενος για τον σημερινό αντίπαλό του, υποστήριξε: «Όπως είπατε υπάρχει διαφορά όσον αφορά την προετοιμασία, η Μαρσέιγ έχει κάνει ενώ εμείς όχι. Δεν βρισκόμαστε όμως στην αρχή, έχουμε δώσει αρκετά παιχνίδια άρα η κατάστασή μας είναι διαφορετική απ’ ότι στην αρχή της νέας σεζόν. Θα δείτε στον αγωνιστικό χώρο δύο καλές ομάδες και ένα καλό ματς. Δύο ομάδες οι οποίες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και κυνηγούν το γκολ. Ανυπομονούμε να αρχίσουμε με νίκη, είναι σημαντικό για εμάς. Δεν θα έχουμε τον κόσμο αλλά είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε τον όμιλο με νίκη και θα μας βοηθήσει στον στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Ολυμπιακος – Μαρσειγ Live Streaming | Μπα: «Χαρούμενος για την καριέρα μου»

Ο Μπα είναι ένας ακόμα παίκτης που λάμπει στην άμυνα του Ολυμπιακού. Ένας αθλητής που κάνει τα πάντα στα μετόπισθεν και είναι λίρα εκατό για τους Ερυθρόλευκους. Μάλιστα μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι και την κόντρα με την Μαρσέιγ, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι: «Έχω αρχίσει από την Αζαξιό και αγωνιζόμενος στη Β’ Εθνική της Γαλλίας ήρθα στον Ολυμπιακό σε μικρή ηλικία. Ο προπονητής μου τότε μου είχε πει ότι είχαμε κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές μπροστά μου και κάνουν καλή δουλειά.

Για αυτό και έπρεπε να περιμένω μέχρι να πάρω την ευκαιρία μου. Αυτό ακριβώς συνέβη, πήρα την ευκαιρία μου και τώρα είμαι περήφανος και χαρούμενος για αυτό που έχω. Δουλεύω σκληρά και αγωνίζομαι βασικός στον Ολυμπιακό».

Ολυμπιακος – Μαρσειγ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης

Επιβεβαιώθηκαν οι Γάλλοι για Καμαρά!

Επιβεβαιώθηκαν οι Γάλλοι για Καμαρά!

Επιβεβαιώθηκαν τα ρεπορτάζ των Γάλλων, για την απουσία Καμαρά, στον Θρύλο! Εκτός πλάνων για το αποψινό ματς με τη Μαρσέιγ, ο Αφρικανός μέσος, μπαίνει σε καραντίνα...