Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μας κάνει πιο παθιασμένους»

«Μας κάνει πιο παθιασμένους»
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 - 02:09

Το χρονικό σημείο που πέτυχε ο Ολυμπιακός το γκολ έκανε ακόμα πιο παθιασμένους τους παίκτες στους πανηγυρισμούς, όπως τόνισε ο Γιώργος Μασούρας. «Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε. Μας δίνει αισιοδοξία. Είναι και το χρονικό σημείο του γκολ που μας κάνει πιο παθιασμένους. Όταν σου ακυρώνεται ένα γκολ δεν είσαι χαρούμενος και είναι σαν ψυχρολουσία. Όμως κερδίσαμε και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Για το καλό ξεκίνημα: «Όλοι γνωρίζαμε από την κλήρωση πως θεωρητικά η δυνατή ομάδα του ομίλου μπορεί να βγει πρώτη. Ότι θα παλεύαμε οι άλλες ομάδες για τη 2η θέση και κάτω. Όλα είναι πιθανά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όπως κερδίσαμε σήμερα μπορεί να κερδίσει και η Μαρσέιγ στην έδρα της. Είναι πολλά τα παιχνίδια αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρουμε τον στόχο μας».

Για τον Βαλμπουενά: «Προφανώς από την περσινή χρονιά βλέπουμε τον Ματιέ να γίνεται ένα λιοντάρι όταν μπαίνει στο γήπεδο. Είναι πρότυπο για όλους μας. Όταν βλέπεις αυτό το παιδί που έχει κατακτήσει τα πάντα και έχει ασφάλεια και μπαίνει στο γήπεδο σαν να μην έχει κερδίσει τίποτα, εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να δίνουμε το 100%. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε μαζί μας».

Διαβάστε επίσης