Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περιστέρι, Γουλβερχάμπτον, Πειραιάς!

Περιστέρι, Γουλβερχάμπτον, Πειραιάς!
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 - 09:55
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Τον περασμένο Φλεβάρη στις 9 του μήνα, μια κεφαλιά του στο 90+1' στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, έδωσε ένα τρίποντο στον Ολυμπιακό που ήταν... χρυσάφι στη μάχη του τίτλου αφού τότε η βαθμολογική διαφορά με τον ΠΑΟΚ ήταν ακόμα ελάχιστη.

Στις 6 Αυγούστου στο Γουλβερχάμπτον, μια κεφαλιά του στο 81' σταμάτησε στα χέρια του σπουδαίο πορτιέρο, Πατρίτσιο, και δεν έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να στείλει στην παράταση την υπόθεση πρόκριση με τη Γουλβς στη ρεβάνς της φάσης των 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Χθες κόντρα στη Μαρσέιγ στο Γ.Καραϊσκάκης, μια άλλη κεφαλιά του στο 90+1', χάρισε στον Ολυμπιακό ένα σπουδαίο τρίποντο στη μεγάλη πρεμιέρα του στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτές οι τρεις στιγμές είναι, μάλλον, οι πιο έντονες της έως τώρα σχέσης του Αχμέντ Χασάν με τον Ολυμπιακό. Ο Αιγύπτιος είναι ένας ικανός σκόρερ και όσοι έχουν ακόμα αμφιβολίες να το... κοιτάξουν. Πιθανότατα θα έρθουν κι άλλες έντονες στιγμές για τον Χασάν και τον Ολυμπιακό. Θα βάλει κι άλλα γκολ. Πιθανότατα θα απωλέσει κι άλλες ευκαιρίες.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Το σημαντικό είναι να εκτιμάς όσα σου δίνονται (όπως το χθεσινό) και να στηρίζεις όταν δεν έρχονται όπως τα θες και τα σχεδιάζεις. Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο ούτε το αληθινό ποδόσφαιρο είναι παιχνιδομηχανή να πατάς κουμπάκια και να γίνονται όλα εύκολα.

Διαβάστε επίσης

Στηριχθείτε πάνω μας…

Στηριχθείτε πάνω μας…

Ναι, εσείς όλοι που μας χτυπάτε από κάθε πλευρά. Μην ανησυχείτε. Στην Ευρώπη παλεύουμε και για σας…