Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ομαδάρα του Μαρτίνς

Η ομαδάρα του Μαρτίνς
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 - 22:51

Την «υπογραφή» του Πέδρο Μαρτίνς έχει η νέα ευρωπαϊκή επιτυχία που σημείωσε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης με το 1-0 επί της Μαρσέιγ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Θρύλος ήταν για άλλο ένα παιχνίδια καλά διαβασμένος, πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε, δεν έχασε τη συγκέντρωσή του και την πίστη στο πλάνο που είχε ετοιμαστεί και δικαιώθηκε έστω και στο φινάλε.

Ο Αχμέντ Χασάν, σε ένα παιχνίδι της μοίρας, σκόραρε την ημέρα που συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από τότε που είχε «χάσει» τον πατέρα του, «εκτελώντας» τη Μαρσέιγ με καρφωτή κεφαλιά στο 91’.

Ο Ολυμπιακός, για άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, ήταν μεγάλος και τρανός και ανάγκασε και τη Μαρσέιγ να υποκλιθεί και να φύγει με σκυμμένο κεφάλι από τον Πειραιά.

Τόσες και τόσες ομάδες το έχουν πάθει αυτό στο παρελθόν. Και η ομαδάρα του Μαρτίνς το έκανε ξανά. Πάλεψε, έδωσε τις μάχες του, διεκδίκησε ό,τι καλύτερο και το πήρε με το γκολ του Αιγύπτιου επιθετικού στις καθυστερήσεις.

Η ομαδάρα του Μαρτίνς μπήκε με το δεξί στους ομίλους του Champions League. Άλλη μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Άλλη μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά που φέρει την σφραγίδα του Πορτογάλου προπονητή...

Διαβάστε επίσης