Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σχεδιασμός ΠΑΟΚ: Νέο επεισόδιο της κωμικής σειράς!

Σχεδιασμός ΠΑΟΚ: Νέο επεισόδιο της κωμικής σειράς!
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 - 13:39

Η κωμική σειρά «ΠΑΟΚ: Ο σχεδιασμός» συνεχίζεται, σήμερα, με νέο επεισόδιο! Ο Μάτος, ξανά, πρωταγωνιστής, αλλά αυτή τη φορά, γιατί… κουνάει μαντίλι! Φέρτε μας χαρτομάντηλα να σκουπίσουμε τα δάκρυα, δεν κρατιόμαστε, πια, από τα… γέλια!

Ο ποδοσφαιριστής έχει, λέει, προσέγγιση από τη Βάσκο ντα Γκάμα, για να πάει εκεί. Και θέλει λέει (κρατηθείτε…) να φύγει! Ναι! Λίγο καιρό, μόλις, μετά την παρέμβαση της οικογένειας, για να επιστρέψει ο παροπλισμένος στη δράση, υποδεικνύοντας στον Φερέιρα πως θα κάνει τη δουλειά του, αναμένεται, τώρα, νέα…

Αυτή τη φορά, η οικογένεια θα παρέμβει ξανά. Αυτή τη φορά, για να πει στον Φερέιρα, ότι ο παίκτης που τον έβαλαν να ενεργοποιήσει, λίγο καιρό πριν, φεύγει, για να πάει στη Βραζιλία…

Εντάξει, δεν κάνουμε άλλο… σπόιλερ. Καθίστε αναπαυτικά, ανοίξτε τα διάφορα προπαγανδιστικά site και ραδιόφωνα και… απολαύστε το νέο επεισόδιο της μεγάλης κωμωδίας που παίζεται -και- φέτος, από το καλοκαίρι, στις… οθόνες.

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση Μαρινάκη με FIFA-UEFA

Συνάντηση Μαρινάκη με FIFA-UEFA

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των υπερομοσπονδιών, Λάκοβιτς, Χούμπελ και Γεωργίου είχε ο ηγέτης του Ολυμπιακού τις προηγούμενες ημέρες.