Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εσύ τι θα έκανες διαφορετικά;

Εσύ τι θα έκανες διαφορετικά;
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 - 09:55

Περνάει το Σ/Κ, δίχως αγωνιστική. Από τη μία καλό. Λίγη ξεκούραση παραπάνω, λίγη δουλειά παραπάνω στο Ρέντη. Από την άλλη, λιγότερος αγωνιστικός ρυθμός, λιγότερη ένταση, πριν από ένα ματς που θα χρειαστεί πολλή ένταση. Δίκοπο μαχαίρι, για εμάς, δεδομένη αντιμετώπιση από τον Μαρτίνς, ο οποίος σχεδιάζει για τη Πόρτο.

Ο Πορτογάλος σίγουρα θα προτιμούσε ματς. Ειδικά με τον ΠΑΟΚ. Θα το έπαιρνε, άλλωστε, όπως όλα δείχνουν. Και θα είχε, έτσι, αγωνιστικό ρυθμό σούπερ και… τεράστια ψυχολογική ώθηση, μετά τη νίκη και επί της Μαρσέιγ. Θα ήταν ένα ιδανικό 2/2 πριν πάει στο Οπόρτο…

Ετοιμάζοντας την ομάδα, τώρα, για το ματς της Τρίτης, όλα δείχνουν ότι θα πάμε με την πεπατημένη. Όπως πήγαμε με τη Μαρσέιγ, δηλαδή. Ποιος μπορεί να… κατηγορήσει τον Μαρτίνς; Τι θα έκανες εσύ, εγώ, ο οποιοσδήποτε, διαφορετικά; Το ματς με τους Μασσαλούς το πήγε ο Ολυμπιακός ακριβώς όπως ήθελε! Στο δικό του τέμπο, με κατοχή, με ευκαιρίες για γκολ, με, με. Είχε τον έλεγχο. Και στο Πόρτο ξέρει ότι τον έλεγχο θα προσπαθήσουν να τον πάρουν οι γηπεδούχοι.

Αν είχαμε τον Καμαρά, δεν θα το συζητούσαμε. Το 4-3-3 θα ήταν δεδομένο. Αλλά δίχως τον Αφρικανό, τα πράματα αλλάζουν. Και… δεν αλλάζουν. Αλλάζουν, σε σχέση με το πως θα έπαιζε ο Ολυμπιακός, αν ήταν παρών. Και δεν αλλάζουν, σε σχέση με το πως έπαιξε κόντρα στη Μαρσέιγ, οπότε πάλι ήταν απών. Ο Μαρτίνς δεν αλλοιώνει αυτό τον χαρακτήρα που έχει, αυτή τη στιγμή, η ομάδα του. Δόξα τω Θεώ, η παρεμβατικότητα του, στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, είναι σημαντική. Αν χρειαστεί, θα παρέμβει, από τον πάγκο.

Κατά τα άλλα, όλα δείχνουν ότι θα πάμε, όπως είμαστε. Εσύ θα έκανες κάτι διαφορετικά;

Διαβάστε επίσης