Ντουντούκα
Ευχαριστούμε, πελάτες...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ζαλισμένοι απ’ τον χορό…

Ζαλισμένοι απ’ τον χορό…
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 - 10:33

Έχει χαθεί η… συναίσθηση της κατάστασης, στον Παναθηναϊκό. Λογικό, όταν και οι παίκτες βλέπουν γύρω τους, τόσες παλινωδίες, κάπου και εκείνοι να το ρίχνουν… σορολόπ. Πάει, λοιπόν, ο ΠΑΟ χθες και τρώει την «κατραπακιά» του διερμηνένα-δημάρχου-προέδρου και της ομάδας του, στο 92’. Ξεροί κάτω, ζαλισμένοι απ’ τον… χορό, που έλεγε στο τραγούδι της κι η Βίσση…

Και σηκώνεται ο Καρλίτος, κοιτάζει δεξιά-αριστερά και του βάζουν… ένα μικρόφωνο μπροστά στο στόμα, να μιλήσει. Τι να πει κι εκείνος, έτσι… ζαλισμένος που ήταν από το… τσίπουρο; Μεταφορικά βρε, λόγω… Βόλου. «Όταν παίζεις στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, νιώθεις την πίεση», είπε ο Καρλίτος.

Ψάχναμε να βρούμε πότε τον πήραμε μεταγραφή και γιατί δεν τον ανακοινώσαμε, όπως έκανε ο ΠΑΟΚ, με κάτι.. Φασίδηδες, στο παρελθόν. Μετά θυμόμαστε ότι δεν τα κάνουμε εμείς αυτά. Θυμόμαστε ότι όντως, ο Καρλίτος παίζει στον Παναθηναϊκό και ότι, όντως, πρέπει να ήταν… πολύ ζαλισμένος, για να το πει αυτό. Με 10 ομάδες μπροστά του, στη βαθμολογία. Με 3 βαθμούς σε 5 ματς, με 4-6 γκολ και ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ.

Ποια καλύτερη ομάδα της Ελλάδας; Και ποια πίεση; Η μόνη πίεση που ξέρει ο ΠΑΟ, είναι η πίεση του να μην… υποβιβαστεί!

Διαβάστε επίσης

Πάρτε εικόνα από το Ρέντη! (photos)

Πάρτε εικόνα από το Ρέντη! (photos)

Η ομάδα φουλάρει για Πόρτο και εμείς μπαίνουν στα… άδυτα του προπονητικού κέντρου και σας φέρνουμε φωτό από την προπόνηση, όπως τις δημοσιεύει η ΠΑΕ!