Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Πόρτο θα έχει κόσμο στο γήπεδο…

Η Πόρτο θα έχει κόσμο στο γήπεδο…
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 - 15:57

Την άδεια της κυβέρνησης της Πορτογαλίας περίμενε, η Πόρτο, για να δει πως θα κινηθεί, σχετικά με το θέμα προσέλευσης κόσμου, στο γήπεδο, για το ματς με τον Ολυμπιακό. Εντέλει, πήρε το ΟΚ, από την κυβέρνηση της χώρας και προχωρά στην έκδοση εισιτηρίων, για το ματς της προσεχούς Τρίτης, στο Ντραγκάο.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν οι «δράκοι» θα έχουν στο πλευρό τους 3.750 φιλάθλους, τους οποίους θα… διανείμουν, στις εξέδρες του Ντραγκάο, ώστε να είναι σε απόσταση, ο ένας από τον άλλο.

Το νούμερο αυτό αντιστοιχεί στο 7,5% της χωρητικότητας του γηπέδου της Πόρτο, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως απέναντι στη Ζιλ Βιθέντε, δεν είχε τη συμπαράσταση του κόσμου της και το γήπεδο ήταν άδειο. Τα εισιτήρια που είναι προς πώληση για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό κοστίζουν από 25 έως 90 ευρώ.

Δεν… μασάει ο Ολυμπιακός. Και έτσι θα πάει εκεί για να κερδίσει. Θα είναι η πρώτη φορά, μετά την επιβολή της καραντίνας, που θα συναντήσει κόσμο στο γήπεδο, έστω και αυτό τον λίγο, η ομάδα του Μαρτίνς, αλλά… θα πάει έτσι κι αλλιώς, για τη νίκη!

Διαβάστε επίσης

Εμείς τη δουλειά μας...

Εμείς τη δουλειά μας...

Το πλάνο του Ολυμπιακού δεν διαφοροποιείται από την παρουσία κόσμου στο παιχνίδι με την Πόρτο