Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν μας φτάνει η ισοπαλία

Δεν μας φτάνει η ισοπαλία
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 - 13:59

Ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει ποτέ στο γήπεδο, για να μη χάσει. Το έχει κερδίσει ο Μαρτίνς, αυτό. Το έχει καταφέρει, με τη δουλειά του και με την αυτοπεποίθηση, με την οποία έχει μπολιάσει τους ποδοσφαιριστές του. Για να είμαστε ειλικρινείς. Ποιος δεν θα… έπαιρνε, ένα «Χ» στο Ντραγκάο, αν του το έδιναν, τώρα, ως… δεδομένο. Άλλες ομάδες, θα το άρπαζαν και θα… έτρεχαν. Όχι, όμως, ο Ολυμπιακός. Αυτή η ομάδα του Μαρτίνς έχει καταφέρει, με την αξία της, να πηγαίνει, όπου πηγαίνει, για το καλύτερο. Και το καλύτερο είναι, πάντα, η νίκη.

Σύμφωνοι. Το «Χ» θα είναι σούπερ αποτέλεσμα, για την οικονομία του ομίλου, ειδικά από τη στιγμή που η Πόρτο, στη συνέχεια, θα έρθει στο Καραϊσκάκη. Δεν μας φτάνει, όμως, το «Χ» αυτό. Δεν μπαίνουμε στο γήπεδο, με αφετηρία το «Χ». Μπαίνουμε με πλάνο, για τη νίκη. Μπαίνουμε με πλάνο, για το +6, από μία ομάδα, η οποία μπορεί να βάλει πολύ δύσκολα στον Θρύλο. Και ενδεχομένο και ένα +6, από τη Μαρσέιγ, αν εκείνη χάσει από τη Σίτι.

Αλλά ο Ολυμπιακός αρχίζει από τη νίκη και εκεί στοχεύει πάντα. Αν δεν την πάρει, το «Χ» θα είναι καλό. Δεν είναι, όμως, πρώτος στόχος. Ποτέ δεν ήταν. Ποτέ δεν θα είναι.

Διαβάστε επίσης