Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα δικά μας ματς αρχίζουν από το «Ν»

Τα δικά μας ματς αρχίζουν από το «Ν»
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 - 10:14

Είναι άλλο επίπεδο ο Ολυμπιακός. Δεν μπαίνει σε «νόρμες». Δεν είναι το ίδιο με τους άλλους, που έχει απέναντί του. Τα ματς όλων των ομάδων, στον πλανήτη, αρχίζουν από «Χ», όπως λέει η… συνήθεια. Όπως λέει η… ποδοσφαιρική ρήση. Την καταργεί κι αυτή ο Ολυμπιακός.

Τα δικά του αρχίζουν από «Ν». Από τη νίκη. Αυτή η ομάδα αρνείται, άλλωστε, να «παραδοθεί» και να ηττηθεί, έτσι εύκολα. Δεν συμβιβάζεται, όπως κάνουν άλλοι, με… δεύτερα αποτελέσματα. Πάμε στο Ντραγκάο, για να νικήσουμε.

Σύμφωνοι, δεν θα τα βάψουμε μαύρα, αν δεν καταφέρουμε να φύγουμε με διπλό και μείνουμε στο «Χ». Αλλά δεν θα χαρούμε κιόλας. Ολυμπιακός είμαστε. Είπαμε. Οι πορείες είναι για… άλλους. Εμείς θέλουμε ουσία. Αποτελέσματα. Προκρίσεις, επιτυχίες και να φτάσουμε, όταν η στιγμή είναι κατάλληλη, στον στόχο. Να το σηκώσουμε. Ποιο απ’ τα δύο θα έρθει πρώτο, δεν ξέρουμε. Ξέρουμε, όμως, ότι ως οργανισμός, δεν θα σταματήσουμε ΠΟΤΕ να πολεμάμε γι’ αυτό, με τις δυνάμεις μας.

Πάμε, λοιπόν και απόψε, στο Ντραγκάο, για να δείξουμε ότι δεν ήρθαμε να… παρουσιαστούμε και να αποχωρήσουμε. Να δείξουμε ότι ήρθαμε να ταράξουμε τα νερά και της… θάλασσας των δράκων. Πάμε να δείξουμε ότι τα δικά μας ματς, αρχίζουν από «Ν» και όχι από «Χ».

Διαβάστε επίσης