Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη...»

«Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη...»
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 - 00:18

Στα λάθη που έγιναν αλλά και στο ότι ανάμεσα στα δύο γκολ της Πόρτο ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα της Cosmote. «Για το επίπεδο του Champions League δεν μπορείς να κάνεις τα λάθη που κάναμε σήμερα. Είχαμε μία ξεκάθαρη στρατηγική, αλλά δεν καταφέραμε να την εφαρμόσουμε εξαιτίας αυτών των λαθών. Ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο γκολ ήμασταν η καλύτερη ομάδα, είχαμε ευκαιρίες που δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ. Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά».

Για το δεύτερο γκολ και το ενδεχόμενο ισοβαθμίας: «Προσπαθήσαμε μετά το 1-0 να ρισκάρουμε για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Δεχτήκαμε το γκολ, αλλά δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε βαθμούς».

Για τον όμιλο: «Τα έχουμε ξαναπεί, η Μάντσεστερ Σίτι είναι πιο ποιοτική ομάδα και οι υπόλοιπες τρεις παλεύουμε για τη δεύτερη θέση».

Για Μπρούμα, Πέπε, Βινάγκρε: «Θέλαμε να δώσουμε περισσότερη φρεσκάδα και ταχύτητα. Ο Κώστας (σ.σ. Φορτούνης) μπήκε και έπαιξε πολύ καλά. Όλες οι αλλαγές ήταν στη λογική το να φρεσκάρουμε την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Άξιζε κάτι καλύτερο...

Άξιζε κάτι καλύτερο...

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα λάθη του και ηττήθηκε 2-0 από την Πόρτο, σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε πάρει αποτέλεσμα