Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μπορούσαμε»

«Μπορούσαμε»
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 - 01:41

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός πίεσε την Πόρτο μετά το γκολ και πως θα μπορούσε να είχε σκοράρει, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα είχε ταυτότητα και ήταν ο γνωστός Ολυμπιακός και επεσήμανε πως σε αυτό το επίπεδο τα λάθη τα πληρώνεις ακριβά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου:

-Θα μπορούσαμε να πούμε ένα «κρίμα κι άδικο» για τον Ολυμπιακό που έχασε αυτό το παιχνίδι, αλλά πώς εξηγείτε τα λάθη που έγιναν σε αυτό το επίπεδο και τα οποία δεν επιτρέπονται; Όπως επίσης και το γεγονός ότι οι αλλαγές σας στο 70’ φάνηκαν εκ του αποτελέσματος ότι δεν βοήθησαν, αν και αντιλαμβανόμαστε ότι εκείνη τη στιγμή επιδιώκατε να φρεσκάρετε την ομάδα σας;
«Στα πρώτα 10-15 λεπτά του αγώνα δεχτήκαμε πίεση από την Πόρτο. Το είχαμε σχεδιάσει ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δυσκολία και δεν την εφαρμόσαμε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να δεχτούμε ένα γκολ. Μετά το γκολ αντιδράσαμε καλά, η ομάδα έδειξε την ταυτότητά της, ξεκίνησε να παίζει δυναμικά, φτιάξαμε φάσεις, είχε μία καλή ευκαιρία με τον Ματιέ, μπορούσαμε να πετύχουμε το γκολ και καταφέραμε να βάλουμε την Πόρτο να παίξει πολύ χαμηλά στην άμυνά της. Στο β’ μέρος πιέσαμε αρκετά και ήμασταν ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Είδαμε σημάδια κόπωσης όμως στο 70’, όπως είπατε, από τον Ραντζέλοβιτς και από τον Γιώργο (σ.σ. Μασούρα), έπρεπε να κάνουμε τις αλλαγές, πιέζαμε και έπρεπε να κυνηγήσουμε το βαθμό. Είναι αρνητική η βραδιά, παρόλο που είμαστε ικανοποιημένοι όπως αντιμετωπίσαμε το ματς. Είχαμε τη φιλοδοξία να φύγουμε με βαθμούς. Σε αυτό το επίπεδο τα λάθη τα πληρώνεις ακριβά».

-Με τα έως τώρα αποτελέσματα στον όμιλο, τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν;
«Δεν θα έχουν κριθεί όλα έως την τελευταία αγωνιστική, τίποτα δεν έχει κριθεί, γιατί η Μαρσέιγ έχει δείξει ότι έχει την ποιότητα να πάρει τους βαθμούς».

-Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να πιέσει και να δυσκολέψει την Πόρτο. Αυτό ήταν το «κλειδί» του αγώνα για το να χάσει ή να κερδίσει;
«Είχαμε τις ευκαιρίες μας, μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι σε κάποιες στιγμές. Ξεκινήσαμε άσχημα και το πληρώσαμε. Στη συνέχεια ήμασταν η ομάδα που πίεσε την Πόρτο. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές μας να πάρουμε κάποιον βαθμό, αλλά στο τέλος δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ».

Διαβάστε επίσης