Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με «χημεία» δεν θα παίζεται…

Με «χημεία» δεν θα παίζεται…
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 - 11:43

Ο Μαρτίνς συνηθίζει να παίρνει, από τις αλλαγές που κάνει, κατά τη διάρκεια των αγώνων, το καλύτερο δυνατό! Ο Πορτογάλος δεν διστάζει να παρεμβαίνει και δικαιώνεται, για τις επιλογές του, στις αλλαγές. Χθες, ωστόσο, είδε τους παίκτες που έριξε στο χορτάρι του Ντραγκάο να στερούνται όχι ποιότητας και ικανότητας να βοηθήσουν, αλλά μόνο «χημείας».

Οι νέοι παίκτες έδειξαν ότι πρέπει να «δέσουν» περισσότερο, μεταξύ τους, για να δημιουργήσουν ένα σύνολο, το οποίο… δεν θα παίζεται. Η ποιότητα… ξεχειλίζει. Η αξία το ίδιο. Αυτό που έλειψε χθες και φάνηκε, κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους, οπότε μπήκαν στο ματς νεοαποκτηθέντες, ήταν η «χημεία».

Ο Μαρτίνς έχει τα ματς της Ελλάδας, αλλά και τις προπονήσεις, να «δέσει» την ομάδα του καλύτερα. Τους νέους παίκτες, κυρίως. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι οι νέοι, όπως Βινάγκρε, Μπρούμα, Πέπε, έπαιξαν χθες, για πρώτη φορά… Και θα χρειαστούν χρόνο, για να βρουν τους αυτοματισμούς τους και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Επειδή ο χρόνος πιέζει, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε το Σάββατο, κόντρα στον Απόλλωνα, ο Ολυμπιακός να κατέβει με αλλαγές, σε σχέση με αυτά που ξέρουμε. Σε σχέση με την ομάδα που βλέπουμε έως τώρα. Βινάγκρε, Μπρούμε, Πέπε, λογικά θα είναι βασικοί. Το χρειάζονται και το χρειάζεται και ο Ολυμπιακός. Να «δέσουν» άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Στο χέρι σου

Στο χέρι σου

Πέρνα από τη Μασσαλία, όπως πρέπει, πάρε και την Πόρτο μέσα και προχώρα!

«Μπορούσαμε»

«Μπορούσαμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως ο Ολυμπιακός πίεσε για να πάρει κάτι από το ματς