Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκόγκα: «Αν κάνεις λάθη…»

Γκόγκα: «Αν κάνεις λάθη…»
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 - 14:11

Με γκολ του ίδιου, ο Ολυμπιακός είχε μείνει όρθιος, στο γήπεδο της Πόρτο. Ο Σίνισα Γκόγκιτς ξέρει καλά, τι εστί Ολυμπιακός και τι εστί Champions League. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM έκανε μία εκτενή ανάλυση του αγώνα της Τρίτης, στο Ντραγκάο.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, σίγουρα το λάθος του Μπουχαλάκη έδωσε το πλεονέκτημα στην Πόρτο. Έπρεπε να πάει πιο γρήγορα στην μπάλα και ο Εμβιλά που έδιωξε την μπάλα, αν μπορούσε να την στείλει στο κόρνερ ή στο πλάγιο. Ξέρουμε πως παίζει ο Ολυμπιακός και όταν κάνεις λάθη με τόσους αντιπάλους, θα το πληρώσεις. Έπρεπε να υπάρχει μία λύση σε μία τέτοια συνθήκη.

Μέχρι τότε δεν είχαμε κάποια διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός, παρά το γκολ της Πόρτο, δεν ήταν κατώτερος. Κρίθηκε πραγματικά στις λεπτομέρειες.

Πρέπει να σκοράρεις. Είχε ευκαιρίες, όπως στο 40’ (με τον Βαλμπουενά), που ήταν έξω από την εστία του ο τερματοφύλακας. Είχε την κατοχή της μπάλας. Η Πόρτο βρήκε κάποιες φάσεις που καθάρισε ο Ολυμπιακός, δεν ήταν μία ομάδα που αποτελεί φόβητρο.
Του Ολυμπιακού του λείπουν κάποιες λεπτομέρειες. Σε τέτοια παιχνίδια, όταν είσαι καλύτερος, πρέπει να τα κερδίζεις. Την περσινή σεζόν είχε δύο μπακ που ανέβαιναν σε κάθε φάση, ο Τσιμίκας και ο Ομάρ, οι νέοι παίκτες θέλουν χρόνο για να δείξουν και εκείνοι την αξία τους.

Του λείπει ένας Ποντένσε, ένας πιο καθαρός εξτρέμ. Αυτό που του έλειπε ήταν η ταχύτητα του κέντρου και έβγαινε περισσότερο από τα δεξιά με Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Ραφίνια. Στα αριστερά ήταν μόνος του ο Χολέμπας.

Τώρα κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο, η Πόρτο θα είναι πιο επικίνδυνη στο Καραϊσκάκη. Τώρα το επόμενο που πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή ο Ολυμπιακός είναι στη Μασσαλία».

Διαβάστε επίσης

Στο χέρι σου

Στο χέρι σου

Πέρνα από τη Μασσαλία, όπως πρέπει, πάρε και την Πόρτο μέσα και προχώρα!