Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «κύριος πάσα», 2η βερσιόν

Ο «κύριος πάσα», 2η βερσιόν
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 - 14:57

Για αυτό αποκτήθηκε. Για να ελέγχει και να κοντρολάρει το κέντρο. Για να κουμαντάρει τον άξονα και να βγάζει την ομάδα μπροστά, αλλά και να μαζεύει… πίσω. Ο Γιαν Εμβιλά είναι ο «εγκέφαλος» του Ολυμπιακού, στον άξονα, παίζοντας άριστα τον ρόλο του «6» και δείχνοντας γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης του «τα έσκασε» για να τον φέρει στον Πειραιά!

Ο Γάλλος παικταράς ήταν ξανά κορυφαίος, χθες, στο Ντραγκάο. Αυτή τη φορά ανέβηκε στην 9η θέση των πασέρ, σε όλο το Τσάμπιονς Λιγκ, με 116/126 πάσες, και στα δύο ματς που έχει παίξει, μέχρι στιγμής. Παράλληλα, ήταν κορυφαίος στο γήπεδο, χθες, από τους… 31 παίκτες που έπαιξαν σύνολο! Συγκεκριμένα είχε 13 στις 17 κοντινές πάσες, 42 στις 42 μεσαίας απόστασης πάσες και 10 στις 11 μακρινές πάσες.

Ο Εμβιλά δείχνει διαρκώς, πλέον, την αξία του. Και επιβεβαιώνει το «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις», το οποίο ακολουθεί ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού δεν υπολόγισε, για ακόμη μία φορά τα χρήματα και δικαιώνεται, αφού ο Γάλλος παικταράς είναι και πρώτος στο τρέξιμο, κάνοντας ατελείωτα χιλιόμετρα, σε κάθε ματς…! Δεύτερο σερί παιχνίδι έγραψε 11+ (11.084 τούτη τη φορά)…

Είπαμε… Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.

Διαβάστε επίσης