Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήθελε να παίξει με την Πόρτο ο Καμαρά!

Ήθελε να παίξει με την Πόρτο ο Καμαρά!
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 - 23:12
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχασε τον Μπα και τον Σουντανί ενόψει του αγώνα με την Πόρτο. Το κενό του πρώτου που ήταν ο βασικός, καλύφθηκε από τον Σισέ. Είχε, όμως, μια ακόμη απουσία. Αυτή του Μαντί Καμαρά, ενός παίκτη που πλέον είναι απαραίτητος στον φετινό Ολυμπιακό.

Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» παραμένει σπίτι του, το απόγευμα της Τετάρτης ανέβασε και σχετικό στόρι στα social media όπου τρέχει στο διάδρομο, συνεχίζοντας το πρόγραμμά του.

Υπάρχει, όμως κι ένα παρασκήνιο, με πρωταγωνιστή τον Καμαρά. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ήθελε μέχρι και την τελευταία στιγμή να πετάξει για την Πορτογαλία και να παίξει στο ματς με την Πόρτο. Περίμενε ένα τεστ που θα έβγαινε τη Δευτέρα, ώστε αν ήταν αρνητικό, να ήταν στη διάθεση του Μαρτίνς για το ματς με τους Πορτογάλους στο «Ντραγκάο».

Το ήθελε πολύ και ο Μαρτίνς κάτι τέτοιο, αλλά με τον κορονοϊό δεν τα… έβαλε κανείς. Το τεστ του Καμαρά δεν ήταν αρνητικό και κάπου εκεί χάθηκαν οι όποιες ελπίδες για παρουσία του Καμαρά στο Οπόρτο και σε αυτή τη «μάχη» της 2ης αγωνιστικής, της φάσης των ομίλων του Champions League.

Πλέον, όλο το βάρος πέφτει στον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, την ερχόμενη Τρίτη στην Αγγλία. Η λογική λέει ότι θα προλάβει να είναι στη διάθεση του Μαρτίνς ο μέσος των Πειραιωτών και σίγουρα θα αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή, για ένα τόσο δύσκολο ματς. Θα χρειαστούν τα τρεξίματά του, πολλά… Ας ελπίσουμε να προλάβει και να επιστρέψει στη δράση.

Διαβάστε επίσης