Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ναι, συγγνώμη που δεν τον δώσαμε τζάμπα…

Ναι, συγγνώμη που δεν τον δώσαμε τζάμπα…
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 - 11:17

Υπονοούμενο άφησε, λέει, ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Βιέιρα. Νεοεκλεχθείς, μάλιστ, βγήκε ξανά και συνεχίζει να διοικεί. Ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων και για την υπόθεση Σεμέδο. Και είπε ότι ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις απαιτήσεις του, από τη μία στιγμή στην άλλη. Αφενός ο Ολυμπιακός άρχιζε από τα 12 εκ. ευρώ. Σίγουρα 10 και άνω, αλλά στην πραγματικότητα από 12 εκ. ευρώ. Μόνο έτσι θα έμπαινε στην κουβέντα, πριν από την πρόκριση της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Και μετά την πρόκριση της ομάδας στη φάση των ομίλων, είναι λογικό, απολύτως λογικό, το ΜΟΝΟ λογικό, για την ακρίβεια, το να μεγαλώσει τις απαιτήσεις της και να ζητήσει ακόμη περισσότερα χρήματα. Και είχαμε φτάσει να μιλάμε για 18 εκ. ευρώ και τέτοια επίπεδα τιμών.

Και αναρωτιόμαστε, τι ακριβώς περίμενε, ο πρόεδρος της Μπενφίκα; Να πάρουν τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού… τζάμπα; Έναν παίκτη με ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ανοδική πορεία, στα 26 του, με προοπτική εθνικής ομάδας, με νέα συμμετοχή, 2η συνεχή, στο Τσάμπιονς Λιγκ και με τις μετοχές του, ΔΙΑΡΚΩΣ να ανεβαίνουν. Τι περίμενε, να τον πάρει με… 6-7 εκ. ευρώ, που πρόσφερε η ομάδα του αρχικά. Ταπεινή γνώμη μας; Και… λίγα ήταν τα 18 εκ. ευρώ, για την αξία του Σεμέδο και για το κενό που θα είχε ο Θρύλος, αν τον έδινε, αφού προκρίθηκε στο Τσου Λου. Από 20 εκ. ευρώ και άνω, έπρεπε να συζητάμε…

Διαβάστε επίσης