Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Lockdown για την ΑΕΚ στην Ευρώπη!

Lockdown για την ΑΕΚ στην Ευρώπη!
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 - 21:49

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Πορτογαλία. Αντιμετώπισε την Μπράγκα και ηττήθηκε 3-0. Λίγα ήταν βλέποντας τον αγώνα. Στην ΑΕΚ δεν το έβαλαν κάτω και αφού πήραν το τρίποντο στα Γιάννενα με τη χρήση VAR για ένα πέναλτι που γέλασε όλη η πιάτσα, αναθάρρησαν και περίμεναν τη Λέστερ που θα κατέβαινε και με αλλαγές στην εντεκάδα της.

Στο ΟΑΚΑ, η αγγλική ομάδα που είχε τα θέματά της πίσω, μπήκε και έβαλε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μείωσε ο Τάνκοβιτς, η Λέστερ είχε δοκάρι για το 1-3 και κάπως έτσι το ματς έμεινε στο 1-2. Όλα καλά δηλαδή για την ΑΕΚ, έβαλε ένα γκολ, εύκολο το είχατε; Τώρα, θα ασχοληθεί με το γήπεδο, το γνωστό εύκολο θύμα όταν έρχεται σφαλιάρα.

Εμείς θα το προτείνουμε. Νίκο Χαρδαλιά, μιας και είσαι δηλωμένος ΑΕΚτζής, πάρτο πάνω σου! Κάνε lockdown στην ΑΕΚ στην Ευρώπη. Να μην παίξει τα υπόλοιπα ματς. Τι να πάει να κάνει στην Αγγλία με την Λέστερ; Ούτε με τη Ζόρια θα μπορέσει να κάνει κάτι όπως είναι. Στην Ευρώπη δεν περνάει του Γιαννάκη να βλέπουμε ομορφιές. «0» βαθμούς σε όμιλο του Champions League έγραψε η ΑΕΚ. Λέτε να τα καταφέρει και στο Europa League;

Νίκο Χαρδαλιά κάνε το καλό. Θα σε ευγνωμονεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη και ο κόσμος της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης