Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους βάζει στην... εξίσωση

Τους βάζει στην... εξίσωση
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 - 00:31

Η ιδιαιτερότητα αυτής της σεζόν, με την ελάχιστη προετοιμασία και τη λιγοστή ξεκούραση, είναι δεδομένο πως αναγκάζει τους προπονητές να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους. Έτσι συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς και με τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό.

Άλλωστε, έχει δηλώσει κατά καιρούς και ο ίδιος πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα να βάλει τους νεοαποκτηθέντες σε φιλικά ώστε να μπουν σιγά-σιγά στο rotation της ομάδας, αυτό θα γίνεται μέσω των επίσημων αγώνων. Έτσι το έκανε με τον Γιαν Εμβιλά, έτσι θα το κάνει με τους Πέπε Ροντρίγκες, Ρούμπεν Βινάγκρε και Μπρούμα.

Πρόκειται για τρεις παίκτες, άλλωστε, που ήρθαν με μεγάλες προσδοκίες και έχουν καταγράψει λίγα λεπτά ως τώρα (αντιμετώπιζαν κάποια θέματα το προηγούμενο διάστημα). Ο Πέπε και ο Μπρούμα έπαιξαν για πρώτη φορά με την Πόρτο, ο Βινάγκρε μπήκε και με την Πόρτο ενώ είχε παίξει στο τέλος και με τη Μαρσέιγ.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως από τη στιγμή που τα παιχνίδια είναι πολλά και συνεχόμενα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει rotation. Και με βάση και της δικής του τοποθέτησης, πρέπει να περιμένουμε αλλαγές με τον Απόλλωνα Σμύρνης (31/10, 15:00) μετά τον αγώνα με την Πόρτο και πριν από εκείνον με τη Μάντσεστερ Σίτι (3/11, 22:00).

Κοινώς, τόσο ο Βινάγκρε, όσο ο Πέπε και ο Μπρούμα αναμένεται να πάρουν ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής και δεν αποκλείεται να τους δούμε και τους τρεις από την αρχή.

Άλλωστε, με δεδομένο πως ο Ολυμπιακός κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στην Πορτογαλία, αλλά και ότι θα πάει σε λίγες μέρες στην Αγγλία για ένα παιχνίδι στα... κόκκινα, κρίνεται επιβεβλημένο να γίνουν ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα. Και έτσι φαίνεται πως θα πορευτεί ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού. Θέλει να τους βάλει στην... εξίσωση και τους τρεις, μιας και περιμένει πολλά από εκείνους.

Διαβάστε επίσης