Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτεταμένο rotation ο Μίστερ!

Εκτεταμένο rotation ο Μίστερ!
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 - 14:15

Ήταν αναμενόμενο και… έγινε πράξη! Ο Θρύλος απέναντι στον Απόλλωνα είναι… αγνώριστος! Πολλά, πολλά νέα πρόσωπα και μία 11άδα, η οποία δεν θυμίζει σε… τίποτα, όσα έχουμε δει, έως τώρα!

Για αρχή… 4 μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού, όλες μαζί, από την αρχή, για πρώτη φορά. Μπρούμα (δεν ήταν σίγουρο ότι θα τον ξεκινούσε), Πέπε, Βινάγκρε και Ντρέγκερ, όλοι μαζί στο αρχικό σχήμα με τον Απόλλωνα, από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Οποίος δείχνει εδώ ότι… δεν αστειεύεται. Πρέπει όλοι οι νέοι, αλλά και οι… παλιοί που δεν έχουν μπει για τα καλά, στη «μάχη», να μπουν άμεσα στην «εξίσωση», δίχως «δικαιολογίες» και άλλη αναμονή. Είναι εξαιρετικοί παίκτες, είναι έτοιμοι και… καλούνται να δείξουν τι μπορούν να κάνουν, απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος… προσφέρεται για rotation και δοκιμές.

Ο Μαρτίνς ρίχνει στη «μάχη» και… παλιοσειρές. Αβραάμ, παρών! Φορτούνης, Χασάν, όλοι στη «μάχη». Νέα ευκαιρία στον Λοβέρα, αλλά και στον Σισέ, να δείξουν ότι είναι στο κορυφαίο επίπεδο και έτοιμοι, ανά πάσα ώρα και στιγμή, να μπουν στο γήπεδο και να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν.

Εκτεταμένο rotation, λοιπόν, για πρώτη φορά φέτος, από τον Πέδρο, ο οποίος θέλει, σαφέστατα, να δοκιμάσει πολλά πράγματα!

Διαβάστε επίσης