Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνει παρέλαση το «φάντασμα» του Περέιρα

Κάνει παρέλαση το «φάντασμα» του Περέιρα
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 - 21:18
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Με τον Τζήλο (Λάρισας) διαιτητή στο παιχνίδι Παναιτωλικού-ΠΑΟΚ και με τον Σκουλά (Θεσσαλίας) να είναι στο VAR κάνει... παρέλαση το «φάντασμα» του Περέιρα! Με τους χθεσινούς ορισμούς των Τζήλου, Σκουλά αλλά και των Μανούχου, Κοτσάνη κατάφερε να τον ξεπεράσει. Ο Τζήλος είναι ο διαιτητής της φίεστας του ΠΑΟΚ, όπου την 29η Αγωνιστική, της σεζόν 2018-19, ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0 έδωσε δυο πέναλτι σε πεσίματα του Γιαννούλη (8') και του Μάτος (στο 30'). Ο δε Σκουλάς τον ευνόησε σε παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, την ίδια σεζόν.

Με ορισμούς σαν το δίδυμο των Σκουλά, Τζήλου στο ΠΑΟΚ, ο οποίος την Κυριακή παίζει στο Αγρίνιο, ο Κλάτενμπεργκ δεν καταλαβαίνει πόσο εκτίθεται ή δεν καταλαβαίνουν πόσο τον ξεφτιλίζουν. Είναι δυο ρέφερι που ευνοούν συστηματικά των ΠΑΟΚ είτε στο χορτάρι είτε στο VAR. Επιπλέον, είναι διαιτητές που τους έβαζε συνέχεια και ο Περέιρα, ο οποίος είναι αυτός που τους έκανε διεθνείς, άρα ο Αγγλος δεν πείθει ότι αλλάζει κάτι στη διαιτησία. Μάλιστα, ο Τζήλος είναι ο ρέφερι με τις χειρότερες βαθμολογίες της προηγούμενης σεζόν.

Είπαμε κάποιοι διαιτητές με όσα έχουν κάνει δεν μπορούν να σταθούν. Για αυτό έπρεπε να γίνουν σαρωτικές αλλαγές στους πίνακες. Αν ο Κλάτενμπεργκ δεν δεσμευόταν για αυτό δεν θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα. Όμως, δεν τήρησε την υπόσχεσή του. Και σε χρόνο ρεκόρ έγινε... χειρότερος του Περέιρα!

Διαβάστε επίσης