Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λύσεις… Λύσεις παντού!

Λύσεις… Λύσεις παντού!
Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020 - 12:33

Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Με αφορμή εκείνον, γίνεται αυτή εδώ η κουβέντα. Ο Γερμανο-Τυνήσιος ήταν χθες, Σάββατο, όλα… τα λεφτά, για τον Θρύλο. Γιατί εντάξει, εδώ που τα λέμε, από τον Χασάν, ο οποίος έλαμψε με δύο γκολ, ξέρουμε, πια, τι να περιμένουμε.

Τον Γερμανο-Τυνήσιο, όμως, τον είδαμε για πρώτη φορά. Και μας άρεσε. Μας άρεσε πολύ, σε βαθμό… «ουάου». Έκανε καλά πράγματα, αναμενόμενα, στην άμυνα. Έκανε σούπερ ανεβάσματα, έδινε βοήθειες στα άκρα και εν γένει, είχε εξαιρετική παρουσία. Αναλύθηκαν αυτά, αρκετά. Οπότε το αφήνουμε εδώ και πάμε στην… ουσία.

Ποια είναι αυτή; Ο μάγκας Μαρτίνς, με τις επιλογές του, σε παίκτες. Και ο μάγκας Πρόεδρος που έχει πίσω του και… του φέρνει τους παίκτες που εκείνος επιλέγει. Ο τέλειος συνδυασμός. Ο Μαρτίνς έχει σε όλες τις θέσεις ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΕΣ λύσεις, είτε μιλάμε για «βασικούς» είτε για εκείνους που έρχονται από πίσω, να συνδράμουν, την όποια προσπάθεια. Σε ΟΛΕΣ τις θέσεις, ο Πορτογάλος έχει περισσότερες λύσεις ΑΠΟ ΠΟΤΕ! Και για αυτό ευθύνεται ο ίδιος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Οι οποίοι φρόντισαν να προικίσουν την ομάδα με παίκτες αξίας, σε κάθε θέση.

Πλέον, το μπαλάκι είναι καθαρά στο γήπεδό του. Και ο Μαρτίνς μας έχει δείξει ότι με τη δουλειά του, μπορεί να αναδείξει το ρόστερ που έχει στα χέρια του. Ήδη το κάνει, σε μεγάλο βαθμό…

Διαβάστε επίσης