Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κοιτάς, απλώς, να κάνεις τη δουλειά…

Κοιτάς, απλώς, να κάνεις τη δουλειά…
Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020 - 13:16

Δεν περιμέναμε τίποτα παραπάνω, από το χθεσινό ματς. Μία καλή προπόνηση ήταν, πριν το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης, με τη Σίτι. Τίποτα περισσότερο. Δεν περιμέναμε να δούμε την ομάδα, με τόσες αλλαγές που παρατάχθηκε, να κάνει… παπάδες.

Και έκανε, ως ένα βαθμό. Έπαιξε καλά, για τη συγκυρία. Δεν είναι εύκολο, με τόσους νέους, στην 11άδα, να περιμένεις αυτοματισμούς και… μαγείες. Ο Ολυμπιακός ακόμη χτίζεται. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς…

Ο Μαρτίνς κάνει και… προετοιμασία, εν μέσω επισήμων αγώνων. Χτίζει την ομάδα, τη «δένει» και τη σχηματοποιεί. Δεν μπορείς να περιμένεις φουλ απόδοση, σε αυτή τη διαδικασία. Και πάλι, ωστόσο, βλέπουμε έναν Ολυμπιακό ο οποίος κερδίζει σταθερά. Έχει σταθερή, ανοδική πορεία και δείχνει ότι όταν όλα τα «τουβλάκια» μπουν στη θέση τους, θα πετάει… φωτιές. Εδώ το κάνει ήδη, ως ένα βαθμό. Ήδη βγάζει στο χορτάρι… ομορφιές.

Με ανεβασμένους τους νέους, με τους παλιούς και τους νέους να «δένουν» όπως πρέπει, θα έρθουν σπουδαίες βραδιές. Μέχρι τότε, κοιτάς απλώς να κάνεις τη δουλειά σου. Όπως έκανε ο Ολυμπιακός χθες, με τον Απόλλωνα. Πήρε το 2-0, σβηστά και… γεια σας. Πάμε ξανά για Τσου Λου.

Διαβάστε επίσης