Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καμαρά: «Έχουμε έρθει να πάρουμε βαθμούς»

Καμαρά: «Έχουμε έρθει να πάρουμε βαθμούς»
Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020 - 21:33

Επανήλθε. Ο Μαντί Καμαρά είναι ξανά στη διάθεση του Μαρτίνς και μιλώντας, για το μεγάλο αυριανό ματς, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι στο Μάντσεστερ για να παίξει μπάλα και όχι για να… καταστρέψει το ποδόσφαιρο του αντιπάλου.

Αναλυτικά:

Πως έζησες την περιπέτεια με τον κορονοϊό. Αισθάνεσαι απόλυτα έτοιμος για το ματς;

Με τον κορονοϊό τις πρώτες δύο ημέρες είχα μία κούραση και ήταν λίγο δύσκολα για εμένα. Αλλά στη συνέχεια ένιωσα καλά και προπονήθηκα σπίτι μου περιμένοντας να γυρίσω στις προπονήσεις της ομάδας. Τώρα το πιο σημαντικό είναι ότι γύρισα και νιώθω έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα.

Πέρσι είχες τις πρώτες σου συμμετοχές στη διοργάνωση, πόσο διαφορετικό να σε περιμένουμε εσένα, αλλά και τον Ολυμπιακό...

Για εμένα το πιο σημαντικό και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να φτάσει ο Ολυμπιακός όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση. Αυτό είναι το σημαντικό για εμένα, η ομάδα.

Πέρσι ο Ολυμπιακός έκανε ένα μεγάλο «διπλό» στην Άρσεναλ, έφτασε κοντά σε μία νίκη με την Τότεναμ, θεωρείς ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει το θαύμα του και απέναντι στη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα;

Εμείς έχουμε έρθει εδώ να σκεφτούμε το αυριανό παιχνίδι. Να σκεφτούμε μόνο το αύριο, όχι τι έγινε πέρσι και τι καταφέραμε. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς εδώ μέσα. Φυσικά αν πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, θα είναι το τέλειο για εμάς.

Στα πρώτα δύο παιχνίδια ο Ολυμπιακός έδειξε αν όχι ανώτερος σίγουρα ισάξιος απέναντι σε Μαρσέιγ και Πόρτο. Είναι ένα μεγάλο τεστ και ευκαιρία για τον Ολυμπιακό απέναντι στη Σίτι να δείξει ότι μπορεί να κοντράρει έναν τέτοιον αντίπαλο;

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι εδώ έχουμε έρθει να πάρουμε βαθμούς. Όχι ότι ήρθαμε να δείξουμε ποιοι είμαστε, μόνο για να πάρουμε βαθμούς, αυτό θέλουμε εμείς, δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι.

Διαβάστε επίσης