Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ικανός να σου κάνει τη διαφορά!

Ικανός να σου κάνει τη διαφορά!
Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020 - 23:35

Ο Μαρτίνς δεν έχει Φορτούνη και Μπα, αλλά έχει Καμαρά! Και βλέποντας και κάνοντας, με Μπουχαλάκη… Ακόμη και έτσι, όμως, ο Αφρικανός θα μπει, εύκολα, δίπλα στον Εμβιλά. Θα πάρει ξανά τη θέση του, στα χαφ και από εκεί και πέρα… βλέπουμε.

Έχουμε Πέπε, για να συμπληρωθεί το 4-3-3. Έχουμε Βαλμπουενά, για να συμπληρωθεί το 4-2-3-1, αν χρειαστεί να καταφύγουμε, σε αυτό. Έχουμε άκρα πιο έτοιμα. Έχουμε παίκτες επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ (ενδεικτικά Χολέμπας, Βινάγκρε κλπ…). Δεν μασάμε. Τόσο απλό.

Και ο Καμαρά είναι, από όλους τους προαναφερθέντες, εκείνους που μπορεί να σε… εκτοξεύσει! Τόσο απλό. Μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στον άξονα, ο μέσος από τη Γουινέα. Ο Μαρτίνς το ξέρει και το είπε καθαρά. «Ο Καμαρά είναι εδώ, γιατί μπορεί να παίξει». Είναι έτοιμος, ο Αρφικανός, να προσφέρει. Και πόσο ανεβάζει τον Θρύλο, όταν είναι παρών. Πόσο τον δένει στον άξονα. Και βοηθάει ανασταλτικά, αλλά και επιθετικά.

Μπορεί από το να κόψει στην περιοχή του Σα, μέχρι να σουτάρει, μέσα στην περιοχή του αντιπάλου και να κάνει γκολ. Πολυσύνθετος και Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, για το παιχνίδι με τη Σίτι. Η επιστροφή του είναι μεγάλη, ευτυχής συγκυρία και ο Ολυμπιακός είναι τυχερός, που τον έχει, σε αυτό το μεγάλο ματς!

Διαβάστε επίσης