Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δικαίωση!

Δικαίωση!
Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020 - 10:53

Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς απέδειξε για ακόμη μία φορά, με την κλήση του, στην εθνική Σερβίας, ότι η δουλειά, στον Ολυμπιακό, ανταμείβεται. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι κόποι δικαιώνονται. Η δουλειά πιάνει τόπο και φέρνει αποτελέσματα.

Και αυτό γιατί, η ίδια η ομάδα δίνει τη δυνατότητα, στον ποδοσφαιριστή, να αναδειχθεί. Ο Ολυμπιακός, το πρώτο μαγαζί-«γωνία» στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του, να αναδειχθούν και να βάλουν το όνομά τους, στη… μαρκίζα!

Ο Ραντζέλοβιτς έχει σταθερά ανοδική πορεία, δείχνοντας ότι μαθαίνει, γίνεται πιο ώριμος, πιο ουσιαστικός. Μαθαίνει το τακτικό πλάνο, μαθαίνει τη συμπεριφορά του συνόλου, μαθαίνει να δουλεύει ακριβώς όπως θέλει ο Μαρτίνς. Μαθαίνει να βάζει πρώτα το εμείς και όχι το «εγώ» και να δίνει στον Ολυμπιακό, ακόμη μεγαλύτερη ουσία, από την παρουσία του, στην 11άδα.

Η κλήση του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, στην εθνική Σερβίας, δείχνει, για άλλη μια φορά, το Olympiacos effect! Αυτό που μπορεί η ομάδα να προσφέρει, στους ποδοσφαιριστές της, όταν εκείνοι βάζουν πάνω από τον εαυτό τους, την ομάδα. Και δίνουν τα πάντα, για εκείνη. Και είναι μόνο η αρχή, Λαζάρ…

Διαβάστε επίσης

Κάνε άλλη μια υπέρβαση! (photo)

Κάνε άλλη μια υπέρβαση! (photo)

Η ημέρα είναι δική σου! Η βραδιά σου ανήκει! Θρύλε κάνει άλλο ένα θαύμα, όπως αυτά που έχεις κάνει, ήδη, τόσες φορές! Στις 22:00, στο Μάντσεστερ, απέναντι στη Σίτι… Πάμε!