Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είσαι έτοιμος για Τσου Λου; (photos)

Είσαι έτοιμος για Τσου Λου; (photos)
Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020 - 13:37

Η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ξανά εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι παρών και δίνει, απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, το πιο δύσκολο παιχνίδι του, στη φάση των ομίλων, του φετινού Τσου Λου! Το αγαπημένο RED store των ΓΑΥΡΩΝ είναι πάντα εδώ, φέρνοντας τα κατάλληλα… αξεσουάρ, για να μπεις για τα καλά στο κλίμα. Και να ζήσεις τη βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ, όπως πρέπει! Κασκόλ, κούπες… Όλα… γύρω από τον όμιλο του Θρύλου… Όλα, γύρω από τα αστέρια!

Δείτε το ποστάρισμα του RED store και πως θα αποκτήσετε τα νέα αξεσουάρ του Τσου Λου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι παρών στα αστέρια του Champions League! ????⚽⭐⚪ ???????? Ζήσε και εσύ την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τα κατάλληλα αξεσουάρ, που μπορείς να βρεις στο RED store! ????Κασκόλ UCL 2020-21 Group C με 16,99€. ???? Κούπα UCL 2020-21 Group C με 11,99€. ???? Κούπα Champions League ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με 11,99€. Δικά σου με τρεις τρόπους: ????www.redstore.gr ➡️ Champions League ➡️ Αξεσουάρ ????2104836860 και 2103214889 για τηλεφωνικές παραγγελίες. ????Από κοντά, με μια βόλτα από το κατάστημα, στο Καραϊσκάκη και στο Μοναστηράκι. ❗❗Μην περιμένεις... Απόκτησε τα κατάλληλα αξεσουάρ και... κούνα σεντόνι, με τον ΘΡΥΛΟ! ????⚪❤️ #Olympiacos #REDstore #Shopping #Shop #FanShop #Fans #ChampionsLeague #Accessories #Scarf #CoffeeMug #Collectibles #GroupC #Supporters #Family #Legend #Reunited #RedAndWhite #Emblem #Football #FootballLife #Karaiskaki #Monastiraki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RED store Olympiacos FC (@redstore_olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Τι έγινε η… παύλα;

Τι έγινε η… παύλα;

Ο ΠΑΟΚ που… «καίγεται» να γίνει το ματς με την Αϊντχόφεν, όταν κάποτε έκανε… εκστρατεία διακοπής και παύλας, για να μην πάρει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα!

Απόλλων… Λιγκ

Απόλλων… Λιγκ

Αν είχαν χιούμορ, θα έβαζαν το ματς με τον Απόλλωνα, στις 22:00. Θα έστρωναν και σεντόνι στη σέντρα…