Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Lockdown ΔΕΝ θα γίνει στο ποδόσφαιρο!

Lockdown ΔΕΝ θα γίνει στο ποδόσφαιρο!
Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020 - 19:39
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφερθώ στο θέμα του κορονοϊού και το τι έγινε και τι δεν έγινε σωστά στην Ελλάδα. Γιατί όταν φτάνεις Νοέμβρη μήνα στο σημείο… Μάρτη και με χειρότερες προοπτικές, προφανώς και δεν έγιναν πολλά πράγματα καλά.

Μπαίνω απευθείας στο… ψητό. Στο ρεπορτάζ. Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Πέμπτη το πρωί αναμένεται να ανακοινώσει lockdown. Το θέμα είναι το διάστημα. Οι περισσότεροι εκτιμούν για ένα μήνα, άλλοι για δεκαπέντε ημέρες. Ο κόσμος θα ζήσει και πάλι δύσκολες στιγμές, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Στα… δικά μας τώρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός δεν πρόκειται να κάνει lockdown και στο ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά, από τη στιγμή που τηρούνται τα σχετικά πρωτόκολλα. Θυμίζουμε πως οι ομάδες της Superleague κάνουν τα μοριακά τεστ, συνεχόμενα μάλιστα και έχουν πλήρη εικόνα.

Δυσκολίες μπορούν να προκύψουν, δεδομένα. Είδαμε για παράδειγμα τον Χαρδαλιά να δίνει το «οκ» για το ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν στην Τούμπα, όχι, όμως, και για το Άρης-ΑΕΚ που τελικά θα γίνει στη Λαμία.

Αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν ότι μπάλα θα συνεχίσετε να βλέπετε. Έστω και τηλεοπτικά, αν και εδώ είναι ένα άλλο θέμα. Ίσως θα ήταν καλή και μια κίνηση με το συνδρομητικό κανάλι της NOVA, για τη μετάδοση των αγώνων. Θυμίζω πως είναι κλειστά τα καφέ, εστιατόρια, όπου μπορούσε κάποιος για να πάει να δει μπάλα.

Διαβάστε επίσης