Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η υπομονή είναι αρετή, θα δούμε τον Θρύλο όπως πρέπει

Η υπομονή είναι αρετή, θα δούμε τον Θρύλο όπως πρέπει
Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020 - 13:01

Στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τους Πέπε και Μπρούμα στο ματς αντί των Μπουχαλάκη, Ραντζέλοβιτς αντίστοιχα.

Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήρθαν φέτος το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, στις μεταγραφές που έγιναν για να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας.

Αμφότεροι δεν είχαν την ευκαιρία να μπουν αμέσως στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά πλέον είναι κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και δείχνουν συνεχώς να ανεβάζουν τον δικό τους αγωνιστικό ρυθμό.

Κάτι το οποίο φυσικά βλέπει και ο Πορτογάλος τεχνικός και για αυτό έχει αρχίσει να τους δίνει χρόνο συμμετοχής και σε δυνατά ματς όπως αυτό με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τόσο ο Μπρούμα όσο και ο Πέπε στον αγώνα που έγινε στην Αγγλία έδειξαν πράγματα. Έδειξαν πόσο μπορούν να βοηθήσουν τον Θρύλο στις επίσημες υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως η υπομονή είναι αρετή, γιατί τόσο ο Μπρούμα όσο και ο Πέπε χρειάστηκαν τον χρόνο τους και στο ματς με τη Σίτι έδειξαν τι θα προσφέρουν στον Θρύλου! Είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι διεκδικούν θέση στη βασική ενδεκάδα και αυτό θα φανεί αν συμβεί το επόμενο διάστημα.

Το σίγουρο είναι πως πλέον ο Ολυμπιακός μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια και των δύο παικτών του, οι οποίοι ήρθαν το καλοκαίρι και το σίγουρο είναι πως θα δώσουν πολλά πράγματα στην ομάδα.

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον Βινάγκρε για το αριστερό άκρο της άμυνας, όπως και για τον Ντρέγκερ στα δεξιά.

Σύντομα θα είναι στο 100% των δυνατοτήτων τους και θα δούμε τον Θρύλο όπως πρέπει!

Διαβάστε επίσης

«Φοβάστε; Ξυπνήστε!»

«Φοβάστε; Ξυπνήστε!»

Ο τρόπος με τον οποίο «ανέβασε» τους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς στο ημίχρονο με τη Σίτι...