Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Φορτούνη στο Ηράκλειο!

Με Φορτούνη στο Ηράκλειο!
Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020 - 12:19

Η προετοιμασία του Θρύλου, για το ματς με τον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο Μαρτίνς δούλεψε με τους παίκτες του, για τελευταία φορά, πριν την αναχώρηση, για το Ηράκλειο και όλα είναι έτοιμα. Στην αποστολή είναι κανονικά ο Κώστας Φορτούνης και η ομάδα ταξιδεύει αργότερα μέσα στη μέρα, για την Κρήτη, με στόχο το διπλό.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten (Κυριακή 15:00, novasports1HD).

Αναλυτικά η αποστολή
Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Σουντανί, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Τι γίνεται με τον Λοβέρα…

Τι γίνεται με τον Λοβέρα…

Ο Σα Πίντο επιμένει, η Βάσκο ντα Γκάμα πιέζει για τον δανεισμό του Αργεντινού, ενώ μπήκε και δεύτερο όνομα στη… συζήτηση!

Αποφασιστικότητα και νίκη

Αποφασιστικότητα και νίκη

Ο Ολυμπιακός παίζει την Κυριακή στην Κρήτη με τον ΟΦΗ και ο Μαρτίνς θέλει να δει πράγματα από τους παίκτες του, μαζί με το αυτονόητο