Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τι είναι αυτό; Επίδειξη δύναμης;»

«Τι είναι αυτό; Επίδειξη δύναμης;»
Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020 - 12:54

Πως γίνεται, βρε παιδάκι μου, όσοι παίζουν με τον ΠΑΟΚ να… φωνάζουν. Εντάξει, όχι όλοι, είναι και κάποιοι που… δεν θέλουν να φωνάξουν. Είναι και άλλοι, βέβαια, οι οποίοι δεν είναι στο συγκεκριμένο «άρμα» και έτσι δεν έχουν πρόβλημα να στοχοποιηθούν από την προπαγάνδα, για αυτά που λένε, εις βάρος του αγαπημένου παιδιού, του «συστήματος» που διαλύει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ορισμένες από τις ατάκες που είπε ο Κασναφέρης, παράγοντας του Απόλλωνα, στον ΣΠΟΡ FM, προκαλούν… εντύπωση. Ατάκες όπως «καταρχάς είναι οξύμωρη η παρουσία του Παπαπέτρου σε δυο συνεχόμενα ματς του Απόλλωνα. Τι είναι αυτό, επίδειξη δύναμης;», ή «βλέπεις τη συνολική εικόνα και την προδιάθεση ενός διαιτητή», ή «από τα τρία πέναλτι που έδωσε χθες συνολικά τα δυο είναι κακοσμία», προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Κασναφέρης, βέβαι, μας είπε και για το γκολ του Χασάν, την προηγούμενη αγωνιστική. Μία φάση τόσο καθαρή που… κακώς συζητήθηκε καν. Τέλος πάντων… Αναμένουμε με αγωνία την αντίδραση της προπαγάνδας, η οποία πέρασε ήδη… γενεές 14 τον Παράσχο.

Διαβάστε επίσης