Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ομάδα πάνω από όλα…

Η ομάδα πάνω από όλα…
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 - 12:43

Μάγκας. Ολυμπιακός, ρε φίλε. Το λέμε απλά, λαϊκά, για να γίνει κατανοητό. Μάγκας. Δεν κρύφτηκε. Δεν… τα μάσησε, όπως κάνουν άλλοι. Έβγαλε το θέμα μπροστά και δεν δίστασε να θέσει τους παραβάτες, προ των ευθυνών τους.

Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Όποιος το κατανοεί αυτό, το σέβεται και το εφαρμόζει, στον Ολυμπιακό ευημερεί. Τόσο απλό. Το έχουν φροντίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πέδρο Μαρτίνς. Αλλά και όλα τα στελέχη, που βρίσκονται στο πλευρό των δύο ανδρών. Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Είναι δεδομένο αυτό και δεν αλλάζει.

Και όταν τίθεται σε αδιαπραγμάτευτη εφαρμογή, βοηθάει την ίδια την ομάδα να προχωρά με άλματα! Το έχουμε δει, από την πιο απλή φάση στο γήπεδο, που ο ένας παίκτης σερβίρει το γκολ στον άλλο, αντί να το βάλει μόνος του, μέχρι τα πριμ… μαμούθ του Βαγγέλη Μαρινάκη, στους παίκτες, για κάθε νίκη στο Τσου Λου. Η ομάδα είναι πάνω από όλα…

Το έστειλε το μήνυμα ο Ολυμπιακός ξανά χθες. Δεν μάσησε τα λόγια του. Δεν… έβαλε έναν, δύο, τρεις παίκτες, πάνω από το σύνολο. Όχι. Στα ίσια, αντρίκεια και κατανοητά. Έσφαλες; Θα γνωρίσεις τις συνέπειες. Έθεσες σε κίνδυνο την ομάδα; Θα τιμωρηθείς παραδειγματικά. Και παρότι είσαι κομμάτι της οικογένειας, ασυλία δεν έχεις ούτε εσύ, ούτε κανείς. Η ομάδα είναι πάνω από όλα… Πάει και τελείωσε.

Διαβάστε επίσης