Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έβαλε και Πινακά… στο μάτι! (video)

Έβαλε και Πινακά… στο μάτι! (video)
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 - 10:42

Έχουμε πει πολλές φορές ότι το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού δεν σταματά ποτέ να… ανιχνεύει. Για νέα ταλέντα, ποδοσφαιριστές με προοπτική και δυνατότητα να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού και να διακριθούν. Και φαίνεται πως το νεότερο… βρέθηκε! Ο λόγος για τον Δημήτρη Πινακά, της Λάρισας.

Ο 19χρονος επιθετικό των «βυσσινί» φέρεται να είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Ο νεαρός έχει εντυπωσιάσει, με τις εμφανίσεις του, ενώ έχει βάλει και 4 γκολ, αν και έχει παίξει μόνο τρεις φορές βασικός. Ο νεαρός επιθετικός αρέσει στο λιμάνι, σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή και δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα κίνηση, για συμφωνία που θα τον φέρει στο Ρέντη.

Από τη Λάρισα επισημαίνουν, πάντως, ότι τον ποδοσφαιριστή τσεκάρουν και από το εξωτερικό και είναι λογικό, αφού βλέπουμε διαρκώς, τελευταία, ομάδες από το εξωτερικό να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην Ελλάδα, για νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, έχει βάλει στο… μάτι τον ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης