Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμόγελα για Μασούρα!

Χαμόγελα για Μασούρα!
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 - 15:27

Μία με δύο ημέρες, μακριά από την ενεργό δράση και τις προπονήσεις, θα παραμείνει ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος είχε χτυπήσει χθες, στην προπόνηση με την Εθνική Ελλάδας. Ο διεθνής του Ολυμπιακού αποκόμισε χτύπημα στον αστράγαλο και αρχικά στο λιμάνι ανησύχησαν, ότι επρόκειτο, για κάτι σοβαρό.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού επικοινώνησε, φυσικά, με τον παίκτη. Είχαν συνομιλία και διαρκώς μιλούν, ώστε ο γιατρός του Θρύλου να έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης του Έλληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε ότι ο τραυματισμός του, στον αστράγαλο, δεν είναι σοβαρός και μόνο… επιπόλαιος. Έτσι, αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στη δράση και να είναι σε θέση να βοηθήσει τόσο την Εθνική Ελλάδας, στα δύο προσεχή ματς της (όχι σήμερα, φυσικά) αλλά και τον Ολυμπιακό, με την επανέναρξη των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο κ. Θέος είδε, επίσης τη μαγνητική και είχε επικοινωνία και με το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής, για να συμβάλει στην αμεσότερη επιστροφή του ποδοσφαιριστή στη δράση. Του έδωσε οδηγίες και σε συνδυασμό με τη θεραπεία, την οποία θα κάνει, με τους γιατρούς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αναμένεται άμεσα να είναι… περδίκι.

Διαβάστε επίσης