Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπρούμα, εδώ είναι η ευκαιρία σου!

Μπρούμα, εδώ είναι η ευκαιρία σου!
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 - 14:15

Στην Αϊντχόφεν ο Μπρούμα δεν είχε την ανάλογη συνέχεια της καριέρας που περίμενε τόσο ο ίδιος όσο όμως και όλοι όσοι τον είχαν δει στη Γερμανία και τη Σάλκε.

Είχε τις καλές του στιγμές και στην Ολλανδία, αλλά περίμενε και ο ίδιος περισσότερα.

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει στον παίκτη την ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι σε υψηλό επίπεδο και να παίξει στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, στο Champions League.

Ουσιαστικά στο ματς στο οποίο μπήκε και βοήθησε τον Ολυμπιακό ήταν αυτό με τη Μάντσεστερ Σίτι. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και βοήθησε την ομάδα να παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης και απέναντι στον ΟΦΗ ο Μπρούμα έδειξε πράγματα. Και γενικότερα δείχνει όλο και να ανεβάζει ρυθμό και να γίνεται συνεχώς καλύτερος.

Γνωρίζει καλά ο Μπρούμα πως ο Ολυμπιακός είναι η ευκαιρία του να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, αλλά και να επιστρέψει στην εθνική Πορτογαλίας. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του παίκτη.

Άλλωστε το έχουν ήδη καταφέρει μέσω των «ερυθρόλευκων» οι Σεμέδο, Σα. Το ίδιο θέλει να κάνει και ο Μπρούμα. Το ξέρει αυτό και περιμένει τις ευκαιρίες του για να παρουσιάσει ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια...

Διαβάστε επίσης